a ja juz nerkę na olx wystawilem :D
Printable View
a ja juz nerkę na olx wystawilem :D
Za nerkę to nie wiem czy kupisz ceramiczne hamulce do niej ;D
dołożę kawałek wątroby i jedno płuco. Nie pije, nie pale to mi styknie.
Tylko się nie pomyl i mózgu nie dołóż, bo Ci jeszcze cenę podbiją za podrzucanie zgniłego mięcha :D :D :D
A ja oficjalnie przyznam, że może i ładnie brzmi... ale jest chujowa i mi się nie podoba, a zachwycać się tylko ze względu na markę nie zamierzam :D Odwołując się do porównania Giulia vs M3... wolę M3 :P Co jak co... ale dla mnie Włoszka, o żółtej karnacji, skośnych oczach i typowej dupie Helgi zza zachodniej granicy - to nie Włoszka, nawet jak odpowiednio szprecha.. :P
Zeby mi za zgniłe miecho policzyli musiałbym dołożyć Twojego małego, a tutaj i tak nik z Twoim oficjalnym zdaniem sie nie liczy, wiec daruj sobie i zapeprzaj po podomka Scani:D
Dzięki za namiar na Marcela. Panowie powiedzcie jakie macie zdanie o klapach wirowych? Dużo z was jeździ multijetami? Są jakieś problemy dot. tego tematu?
Ja z klapami rok jeździłem (ktoś wcześniej zmodyfikował wkładając nit który nie pozwalał klapką na ich zamknięcie ) aż w końcu się ich pozbyłem i większej różnicy nie zauważyłem. Ale warto tym się zająć na samym początku tak samo jak zaślepienie i wyłączenie egr oraz wywalenie dpfa. Największe bolączki włoskich silników.
Panowie Trucha zarezerował domek w Boguszewcu koło Sierpca ;)
Sa jeszcze jacyś chętni na wyjazd z nami na piwko i grilla ? :)
Mam nadzieje że ekipa będzie zgrana ;)
Maćko a czy ja z Tobą ostatnio nie rozmawiałem przez telefon w sprawie pękniętej rury od turbo ?? :)
Gdzie robiłeś zabieg? I za ile?
Dpfa moja gt nie miała seryjnie to wielki plus, egr już wyłączony, byłem poprawić program u Cinka, kupiłem auto z jakimś wygranym dziadostwem.
Pytanie o zaślepke? Jeśli programowo egr wyłączony czemu jeszcze powinno się zaslepic? Bo ja pewnie nie mam.
- - - Updated - - -
Mozliwe, że rozmawialismy. Kolega z intercarsu?:-)
Ja robiłem w Gdańsku i zapłaciłem 600 zł za wszystko