dokładnie w colezione są też inaczej obszyte fotele.
Printable View
dokładnie w colezione są też inaczej obszyte fotele.
To że nie jest colezione to wiem. Ale jeżeli to było fabrycznie to kto kupował takie gówno że deska kolorem różniła się od boczków? Ja widziałem kilka razy aukcję ze skórzanym kokpitem ale nigdy z samą deską. Przecież to w ogóle nie pasuje z drzwiami......
Fakt kolor nie pasuje ale skóra nie czyszczona/konserwowana w odpowiedni sposób i w dodatku jasna to może zmienić kolor na inny :) szycie kokpitu wygląda jak oryginał ciekawe czy tak opuściła salon.
Sugerujesz że w opcji zakupu nówki z salonu była możliwość zamówienai obszytej deski ale bez boczków? Albo samych boczków? Wątpliwe....
Jeżeli chodzi o jakość obszycia to te mizerne zdjęcia o niczym nie świadczą. Podział skóry i szycie nie jest widzimisię producenta (zazwyczaj) tylko technologią. Jak oglądałem colezione to przyglądałem się dokładnie szwom i są one po prostu wszędzie tam gdzie muszą być a nie dla bajeru. Dlatego wydaje mi się że obszycie na zamówienie wyglądałoby tak samo. A może deska przełożona z innego rozgrabionego egzemplarza? Ktoś już raz dawał link (chyba alfa.kris) do samej wyciągniętej deski rozdzielczej w skórze.
jak ktos m aluźny tysiak to moze kupic sobie taką
http://allegro.pl/deska-rozdzielcza-...093348301.html
To po co kupiłeś alfę? Alfa nie jest od tego. Szukasz ergonomii to sobie kup vw T4. Nawet w 159 dupy nie urywa. Np fajnie że jest lodówka w podłokietniku. Ale co z tego jak prawie żaden napój się tam nie zmieści :lol: ale i tak mam to gdzieś bo w 166 nie ma żadnego uchwytu na napoje.
- - - Updated - - -
Ooo! To dokładnie tą kiedyś Krzysiek podlinkował. Czyli nadal się jeleń nie znalazł :sarcastic:
oo i jest szara też :P co do wersji collezione czy nie była ona dostępna dopiero w końcówce produkcji a wcześniej może można było zamówić tylko deskę rozdzielcza w skórze tego nie wiem tylko moje domysły.
To bys już musiał zapytac kogos kto kupił takie auto w salonie lub je chociaz oglądał - czyl 0 osób z forum podejrzewam. Większość ludzi z forum ma swoje 166 od Ahmeda z Berlina wiec niwiele Ci powiemy:beer:
Po tylu latach to juz tyle wydumek po drogach jezdzi , że nie dojdziesz z tym wyposażeniem do ładu i składu. Każdy zawsze coś od siebie dołoży i sie potem pojawiaja na alegro wnętrza z czarnymi skóami i szarymi boczkami, albo JTD z logo super ( jak moja:sarcastic:) Także z tymi skórzanymi kokpitami może być podobnie.itp itd