pozdrowienia dla czerwonej 166, na ramkach klubowych. miała gliwickie nr. i widziana była pod BP na rybnickiej.
adam
Printable View
pozdrowienia dla czerwonej 166, na ramkach klubowych. miała gliwickie nr. i widziana była pod BP na rybnickiej.
adam
Pozdrowienia dla użytkowania Hala ledwo co go dogoniłem :D Później się okazało że jedziemy pod ten sam blok :)
czarna 156 lecącą dzis od str gliwic do zabrze koło neste kolego na czerwonym mi przejechałeś przed nosem ramki były kolega nie odmachał
ja pozdrawiam Pana z granatowej 147 SWD widzianego na autostradzie do katowic kolo 7 rano;) i Pana ze srebrnej 156 widzianego na BP w Katowicach przed godzina 8;)
To ja kolegów ze 147 KOL...jadących razem ze mną od Olkusza do DG:) awaryjne były,długie też i przyjemniejsza podróż w deszczu:)
a ja pozdrawiam sliczna 156 ze spoilerkiem , w kol ja wiemm chyba granat:Ddzis, godzina przed 10 po centrum nauki ŻAK w bielsku-bialej:D
milo ze juz dwie alfki pod szkola stoja:D:D:D
A ja pozdrawiam kierowników dwóch alf spotkanych dzisiaj w Częstochowie - super to wyglądało - czerwona 147 potem czarna 159 i zielona 156 - fajna kawalkada przez miasto :D
Pozdrowienia dla Loli_GTA spotkanej wczoraj wieczorem w Bielsku-Białej przy wyjeździe z parkingu galerii jakiejś tam, wielkiej takiej:D I jeszcze dla kilkunastu innych kierowników spotkanych na trasie, ale żadnego odzewu.
Pozdro dla kierownika 156 SW na blachach KWA widzianego w Brzeźnicy, dzisiaj ok. 16. Ramek nie było, ale łapka tak...;)