Pozdrowienia dla kierownika ciemnej (chyba czarnej) 156SW na blachach ST..... z ramkami widzianej dzisiaj ok 15 30 na trasie E4 przed Dębicą, a dokładnie koło złomu w Lubzinie;D ja pomrugałem, pomachałem a u Ciebie chyba łapka była;)
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej (chyba czarnej) 156SW na blachach ST..... z ramkami widzianej dzisiaj ok 15 30 na trasie E4 przed Dębicą, a dokładnie koło złomu w Lubzinie;D ja pomrugałem, pomachałem a u Ciebie chyba łapka była;)
Pozdrowienia dla nazara ;), widziałem twoja wczoraj pod Rabenem przed 14:00
Pozdro dla czerwonej Brery na blachach KWA widzianej w Tomicach ok. 14 i Kremowej Brery na blachach SBI widzianej ok. 14.30 w miejscowości Woźniki/Witanowice.
Pozdro dla kierowcy 147 (chyba) mijanej po 21 w Bytomiu koło dworca. Chyba puściłeś światełka, ja niestety nie mam takiego refleksu:P
A ja serdecznie pozdrawiam dwóch przemiłych policjantów w służbowej Alfie polujących z suszarką, których mijałam wczoraj wieczorem na trasie Katowice - Tychy. Dzięki CB wiedziałam, gdzie stoją, dlatego przejechałam obok z wymaganą prędkością, czyli w tempie spacerowym i korzystając z okazji dokonałam stosownego pozdrowienia Alfisti;)
Myślałam, że nie zareagują, ale nieeeee:) odmachali obaj z uśmiechem, więc na do widzenia poszły jeszcze awaryjki. Proszę, jak miło:)
A mówią, że policja to nadęte buraki, jak widać nie wszyscy:)
obtrąbiony przez Mdx-a, pomachane-odmachane, pozdrawiam :)
Widok 155-tki z rana, humor poprawia:) Również pozdrawiam!
Pozdrowienia dla Belli 147 dzisiaj ok 13 w Kozach- VICTORIA była ale mnie niepoznałas, z Alfy Romeo Galaxy:)