Pozdrowienia dla alfaholika, który postawił mi dzisiaj wycieraczkę pod Graffiką.
Printable View
Pozdrowienia dla alfaholika, który postawił mi dzisiaj wycieraczkę pod Graffiką.
Pozdrowienie dla kierownika 156 Fl srebrnej RZ 4.4J ( z żoną się zastanawialiśmy czy zapłaciłeś za tablice czy to zbieg okoliczności :D ) mijanej, wczoraj w Świlczy po 17...
P.s Manewr na moście za ZDZ... Hmmm... :)
mekka27 również pozdrawiam :) tak się ze szwagrem zagadaliśmy i wlekli ale skoro się pojawiłeś można było pogonić, a co do manewru to czasem trzeba innym pokazać że Alfa ma pazur :D
P.S. Tablice to nie przypadek ;)
pozdrowienia dla Maćka widzianego w biedronce w Ropczycach :) ładny ten Twój ypsylon :D jak podjechałem to się zastanawiałem czy to przypadkiem nie Twój, akurat byłeś w kolejce jak ja zaczynałem rytuał ;x
Zdania na jej temat są mocno podzielone przez kolor felgi i wnętrza. Albo się podoba - albo nie podoba. Robie ją na "czarny pochłaniacz światła". :D
I nic nie słyszałem o tym spocie. Dawaj na priv jakieś info. :)
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW (na ramkach), widzianej wczoraj około godz. 13:30 na CPN niedaleko Lutczy.
koło 12/13 widziane srebrne 166 RJA z ramkami obok shela na lubelskiej, a po 16 pomachane z weloo
Pozdrawiam !