Tez pierwsze slysze zeby przy kontrolce od poducha poduszka wystrzelila
Printable View
Tez pierwsze slysze zeby przy kontrolce od poducha poduszka wystrzelila
Też mi się to dziwne wydaje. W każdym układzie jeżeli system odnotowuje błąd to układ jest nieaktywny.
Moja marea miała tylko jedną poduszkę, kierowcy. Błąd świecił się ze dwa lata i nic z tym nie robiłem. Poducha w czasie wypadku prawidłowo odpaliła.
A co wskazywał błąd w komputerze?
Collezione kiedyś miałem, fotki są w linku poniżej
http://www.alfafun.pl/alfa-romeo-166...ok-collezione/
W Niemczech pojawiają się sporadycznie egzemplarze, które nazywane są przez sprzedających Luxury i niektóre z nich mają obszyte skórą deski rozdzielcze, nie wiem czy resztę także, Collezione była chyba tylko 2006 i 2007 rok, a te Luxury widziałem 2005
Witam, nie wiem czy piszę to we właściwym temacie, ale ten mi najbardziej pasuje.
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zamiana mojej GT na coś z jednej strony mocniejszego, a z drugiej bardziej praktycznego (4 drzwi) i wychodzi mi z tych rozmyślań 166-tka (z 156 w grę wchodziłoby tylko GTA, a na nie mnie w najbliższym czasie nie będzie stać). Oczywiście wyczytałem na temat 166 (3.0 lub 3.2) co się tylko dało, ale interesuje mnie czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z Mondeo mk3 ST220? Chodzi mi o porównanie tych dwóch samochodów - z jednej strony zupełnie różnych, ale patrząc na silniki i suche dane techniczne wydają się być podobne (0-100, vmax, moc, Nm). Interesuje mnie czy jest między nimi znacząca różnica w zakresie komfortu jazdy, wybierania nierówności czy wyciszenia, bo co do wyglądu oczywiście wszystko zależy od gustu.
No roznica miedzy segmentem d a segmentem e jest duza. Mondeo zdecydowanie blizej do 156 niz do 166
Po pierwsze to jest post do tematu porady przed zakupem. Po drugie GTA niczym do zestawienia nie pasuje. Pomyśl nad 156 2,5V6. Objedzie wszystkie.
Odnośnie ST220 jechałem kilka razy. Odczucie przyspieszenia takie samo. Więcej miejsca (takie odczucie), bardziej ciosany, bardziej praktyczny. I to tyle. Nie zwracałem na wyciszenie, słuchałem silnika a ten jest bardziej suszarkowy. Dziury raczej lepiej wybiera mondziak.