Instrukcja mówi o zbyt wysokiej temp.płynu chłodniczego.
Printable View
Instrukcja mówi o zbyt wysokiej temp.płynu chłodniczego.
Zobacz czujnik temperatury przy termostacie jest na dwa piny jeden jest od wskażnika drugi od światełka awarii i pewnie jest urwany
Te samochody na swój wiek były mega wypasione pod względem kontrolek pokładowych.
jak włożyłem LEDy w pozycje i podświetlenie tablicy rej. to mam brak oświetlenia, jak w autach z CANem :)
Pablo. jesteś miłośnikiem 155 podobnie jak ja i powinieneś wiedzieć, że do takich fur LEDów wkładać się nie godzi.
Panowie przeglądałem sobie różne portale ogłoszeniowe w Europie i z przykrością zauważyłem , że Alfa 155 V6 robi się większym rarytasem niż Q4. Poliftowej V6 już od dłuższego czasu nie widziałem żadnej na sprzedaż. Ciekawe jak wygląda sytuacja u nas na forum. Sikora 155 V6 poszła u mnie na części, więc jednej sztuki z forum już nie ma. Ja moją sztukę jak najbardziej posiadam i stoi w garażu. Poliftowa czarna V6 Artasa też ma dobrze u nowego nabywcy. Andrew też ma poliftową i to jedyne polifty jakie znam w Polsce. V6 przed liftem posiada jeszcze Łukasz , Andrew ma 3,0 jeszcze . Czy tylko my jedyni mamy jeszcze nasze V6 , czy więcej sztuk się ostało?
Potwierdzam moja ma się wyśmienicie i czeka na nowy sezon będę musiał z aktualizować mój temat
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka