-
Na pewno nie jesli korzystasz z tej dodatkowej -rozszerzenia po 2 latach, bo to doubezpieczenie na usterki tylko gdzie nie ma funkcjonalności zachowanej. A czy takie cos tez uznaja < 2 lat? Moze powiedza eksploatacja? Co Ty z tym pilotem wyrabiasz? Na zadnym forum/grupie pl/usa/uk nie spotkałem sie z takim problemem.
-
Tak jak najbardziej mnie zaczał sie łuszczyć i wymienili na nowy w poprzednim Stelvio
-
1 załącznik(i)
Mam 5 letnią gwarancję. Wydaje mi się że normalnie użytkuje klucz ...[IMG]https://images90.fotosik.pl/691/82867804e5c11cc8med.jpg
-
A co tam się łuszczy? U mnie nie ma tam chyba żadnej farby. Plastik i tyle.
-
-
pytanie moje było czy mieścisz się w 2 pierwszych latach gwarancji, bo jak nie to zapomnij. od 2+1dzień do 5 lat masz tylko doubezpieczenie na awarie, a nie na kosmetykę - np z lamp się zacznie łuszczyć, czy felgi, czy skóra - nie ma - tylko usterka - np zepsuł się jakiś ECU, auto stanęło, wali błąd na desce itp.
-
Jestem w 3 roku gwarancji :)
-
Polub kluczyk ktory masz, lub probuj z aliexpress, chyba cos tam już sprzedaja czesci, choc nir wiem jakiej jakosci.
-
Cytat:
Napisał
TILT
Powłoka na plastiku jest
To nie wiem, kiedyś coś mi się przykleiło w tym miejscu i zaschło, zdzierałem paznokciem i nic się nie stało.
-
Od pewnego czasu trzeszczy mi głośnik w drzwiach. Nie dzieje się to regularnie, ale coś tam wpada w jakieś wibracje. Najchętniej bym ściągnął osłonę i srebrną ramkę, ale nie chcę połamać ramki. Tylko jak to zrobić?