To kiedy jakies spotkankio?:D
Printable View
To kiedy jakies spotkankio?:D
Panowie, dzis spotkalem starego znajomego, alfisti ;) mam nadzieje ze zapamietal nazwe forum albo spisal z ramek bo widzielismy sie w pracy. Oby tu zawital ;D zawsze to jednego wiecej a tez juz ma 2-3 alfe :D
Uuuuuuuuu.... trzy dni ciszy w wątku?!A co to się porobiło?No że na spotkanko brak czasu to rozumiem ale żeby nawet na napisanie kilku słów ? :cool:
ja sie juz nie udzielam, koniec z nabijaniem postow :D Nie bede sam ze soba przeciez pisal...
P.s Tigre dzis widzialem 147 jak twoja tylko 3 drzwiowa i bez przyciemnionych szyb na blachach DLB :p Panowie jestescie chetni na zamowienie ulotek? Koszta sie podzieli i ulotki rowniez. Na pierwszy ogien dowiedzialem sie cene 200zl za 300szt.
Czemu nie, ale wydaje mi się że 300 szt to chyba za dużo ;)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
bo mala ilosc. za 1000szt chca 500zl.
100 szt na miasto nie styknie narazie?Skąd naruchasz ponad 300 aut :P
Nie wiem czy nawet 300 alf jeździ w naszym całym powiecie hehe ;)
po 10 bedziesz wkladal na jedna alfe zeby znalezli XD haha. Panowie wykozystujac wideorejestrator wychodzi na to, ze podczas 5 prob od 0-100 na prostej drodze moja bella rozpedza sie w 7.6s :P to az o 1.2s szybciej niz podaje producent :p jeden wynik wyszeedll 6.9 ale raczej w to nie wierze wiec filmiku nie bralem pod uwage. wiekszosc byla 7.6 lub 7.8 jeden 8.0 xd
A propo spotkania lub innych rzeczy, ktoś coś chce to od piątku do niedzieli jestem dostępny w Zgolu;)