-
Temat może nie do tego, ale może ktoś z Was mi pomoże.
Potrzebuję pokrywę silnika i przedni zderzak do mojej Gtv 2.0 TS, przed liftem, 96 rok.
Jak wiecie, czy ktoś ma takie części, bordowe ;) to proszę o informację.
Dziękuję i pozdrawiam!
Wesołego karpia! :D
Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk 4.9.5
-
A jak już taki przedświąteczny koncert życzeń to ja też mam prośbę. Gdyby ktoś posiadał błotnik od strony kierowcy do wersji cup w obojętnie jakim stanie to info poproszę na priv. Zdrowych świąt koledzy.
-
Czy do spidera v6 1996 r wejdą fele 18 np Zender Siena?jaki kapeć wtedy wchodzi?
-
225/35 taka jest zalecana. Przy seryjnym amortyzatorze będzie pasowała też 225/40. Przy Koni Sport już nie.
-
Co myślicie?
http://allegro.pl/zender-siena-18-fe...872442987.html
Dobra cena? Znacie felgi?
Z tego co się dowiedziałem: felgi po renowacji (spawanie - na jednej rant był pęknięty + prostowaniu rantów), opony Federal Super Steel 215/40 18 85W
-
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yfgsp.html
Cholera, jak można przy rozbitym aucie pisać "stan kolekcjonerski"? Handlarze już dawno przestali używać pewnych określeń zgodnie z ich znaczeniem. Poza tym, trzeba zapamiętać tę sztukę, bo trochę szpachli tam pójdzie, a za jakiś czas pewnie wypłynie ponownie już zrobiona.
- - - Updated - - -
BTW: Podoba mi się ten spoiler :)
-
Kolekcjonerski jest chyba tylko przebieg, choć i ten pewnie ze stówkę cofniety ;-)
-
Jaki szacujecie koszt zrobienia auta porządnie czyli gdyby ktoś z Was robił dla siebie?
Przebieg rzeczywiście dziwnie niski:)
Przypominam o Zenderach. Co myślicie?
-
Nie wiem ile są warte opony, ale w życiu nie kupiłbym tych i innych felg powyżej 1,5k zł bez ściągnięcia opon. Musisz po prostu obejrzeć dany egzemplarz osobiście i jeśli nie ma jakichś poważniejszych śladów druciarskich napraw odpowiedzieć sobie na pytanie, ile są dla Ciebie warte :) Bo dla mnie Zendery w bdb stanie max 2000zł.
-
Aha, masz rację. Bez opon lepiej się felgi ogląda:) Bardzo cenne rady, dzięki! Wesołych...