noooo - dlatego, ze jestem spokojnym i cichym czlowiekiem :)
Printable View
Znowu się będę teraz tłumaczył, ale jeśli uda mi się przyjechać na chwilę na lotnisko (żeby poznać parę osób na żywo po raz pierwszy ;)), myślę że część osób zrozumie, dlaczego nie dałem w tym roku rady. :) Przygotowania na przyszłoroczną rocznicę alfy czas zacząć. :D
Może i Cię rozbawiłem , nie wiem na czy ma polegać ten patronat FAPu nad Zlotem wyczytałem , że pozwolili nam używać logo ALFY ROMEO i tyle . Co więcej niesie za sobą taki patronat tego nie wiem ? dlatego zapytałem a wstydzić się przed nimi niby z jakiej racji.
Co do zlotów aut jednej marki , to nie wiem czy w Polsce są organizowane zloty większe niż 200-300 samochodów jednej marki ?
OK, ale to co piszę są to sprawy o których rozmawiam i nie są to rzeczy pewne, więc bardzo proszę nie traktować tego jak pewnik.
FAP stając się naszym Patronem, zgodził się wspomóc nas finansowo, jednak z racji tego, że w FAP planowanie finansowe odbywa się w trybie rocznym (a naszej imprezy tam nie było), mogą nas wspomóc tymi środkami które pozostały nie wykożystane z innych imprezach, które organizował lub wspierał FAP.
Otrzymaliśmy zapewnienie o tym, że na naszej imprezie pojawią się samochody pokazowe (jakie tego jeszcze nie wiemy, ze względu na to, że osoba odpowiedzialna za samochody w tej chwili znajduje sie na Tour de Pologne, po za tym są już wcześniejsze rezerwacje tych samochodów)
Z całą pewnością otrzymamy również gadżety Alfa Romeo, lecz tutaj sprawa wygląda podobnie jak z finansami, otrzymamy to co zostanie po innych.
Moim skromnym zdaniem, najważniejsze w tym wszystkim jest to, że FAP dowiedział się o naszym istnieniu, uważa nas za partnerów do rozmowy (jak na razie) i chce z nami rozmawiać.
Pozostałe informacje dotyczące Patronatu FAP nad Stowarzyszeniem nie dotyczą Zlotu i mogę przekazać je w dziale Założycieli. :)
P.S. Mam nadzieję, że teraz Andrzej zweryfikujesz chociaż trochę swój pogląd na sprawę, kto kogo bardziej potrzebuje :rolleyes:
trzaby sie jeszcze zastanowic, czy jednak przypadkiem nie jest problem formuly zlotu. Moze jednak ludzie oczekuja rodzinnego pikniku, jak na Pomorzu?
Robert, czy Majkel nie usunal z Twojej wypowiedzi czegos istotnego aby? Troche dziwne, ze mod edytuje posty moda....