A co dla ciebie jest ważniejsze Martuś mecz czy Alfa? Moja Bella też nie jest pierwszej jakości i jakoś jadę
Printable View
A co dla ciebie jest ważniejsze Martuś mecz czy Alfa? Moja Bella też nie jest pierwszej jakości i jakoś jadę
obydwie te rzeczy są po równo ważne :) i czasami trzeba się poświęcić dla dobra innej osoby.. więc niestety ale 19 marca będę na Bułgarskiej..
tweety zostaw kibica:D martus to taka szalona dziewczyna lecha wiec nie da rady:D
Nie no ok. Ale tyle o tej 166 słyszałem i sądziłem, że zobaczę ją w pełnej okazałości
hehe niunia jak niunia.. muszę w niej zrobić kilka rzeczy to będzie się lepiej prezentowała bo teraz to zwykła 166 :P
Hmm czyżby stereo coś o mnie i mojej niuni wspominał? :P
---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:37 ----------
gdyby nie ta kolizja to bym pojechała z wami, ale jak strzeliłam w tego peugeota to obiecałam ludziom że jadę na mecz. a obiecałam bo przez 2 dni bałam się do alfy wsiąść :D
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
aa i jeszcze jedna sprawa... jestem zawiedziona Alfaholikami z Konina i okolic.. Mrugniesz takiemu swoją Alfą to sprawdza czy ma włączone światła albo patrzy się jak na głupiego :/ w poniedziałek będąc w Koninie mrugałam do kierowców AR i może co piąty odmrugnął jak nie rzadziej..
Martuś czyli z mruganiem na mnie nie trafiłaś. Jeżdżę bordową 155:) A co do Stereo to mówił, że masz cudo i mocny silnik i chciałem się przekonać
Martuś to kiedy się spotkamy i posłuchamy naszych Alf?:) może mały wyścig na a2