63 Alfy to grubo :) ... u nas było koło 17 i to było juz sporo ... jak na Szczecin :)
Spocik udany tylko szkoda że troszkę szroniło :)
Printable View
63 Alfy to grubo :) ... u nas było koło 17 i to było juz sporo ... jak na Szczecin :)
Spocik udany tylko szkoda że troszkę szroniło :)
My też dziękujemy za miłe spotkanie i ciepłe przywitanie,musieliśmy się niestety szybko zmyć z powodu pogody,już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania,mam nadzieje że pogoda dopisze,jak by co to na 2-3 kwietnia wstępnie się piszemy.
Ja myślę, że ta miejscówka była całkiem niezła! Jest las, urokliwa sceneria, miejsce na ewentualne szaleństwa no i jest gdzie rozstawić sprzęt grillowo-ogniskowy!
Jeśli jest tak sporo chętnych osób na następne spotkanko to chyba najlepszym terminem będzie 3.04 (godz 12.00 ) czyli niedziela miejscówka - Głębokie ( parking jadąc w stronę Polic w lewą stronę, ten bliżej jeziorka ) Tam gdzie kiedyś był zlocik. Miejsca tam jest sporo można i grilla i ognisko rozpalić. Może i chłopaki z Gorzowa zawitali by do nas :)
co Wy na to?
Pozdrawiam
Ja również dziękuję za miłe przywitanie- to był pierwszy mój zlot i bardzo udany:) Miła atmosfera, mili ludzie, piękne maszyny tylko pogoda niebardzo;) Ja też jestem za 3.04, a co do miejscówki, głębokie byłoby ok. Pozdrawiam