Moze byc. Jezeli wam pasuje to o 12.15 zbiorka na Markusie. Chyba ze będzie lało to co wtedy robimy ?
Printable View
Moze byc. Jezeli wam pasuje to o 12.15 zbiorka na Markusie. Chyba ze będzie lało to co wtedy robimy ?
OK to o 12:15 pod Markusem i jedziemy na Sosine!!!
A jak bedzie lało to nie wiem ponoc mamy isc gdzies do restałracji czy cos ale to sie okaze na miejscu tak czy inaczej ja mam zamiar tam jechac :)
---------- Post added 08-10-2011 at 00:00 ---------- Previous post was 07-10-2011 at 23:57 ----------
Dobra ja ide juz spac bo jutro czeka mnie wyprawa w strone Nysy :)
Lotka nie ma wiec musi sie do nas przystosowac:D:D
Tak wiec 3majta sie pucowac swoje Alficzki (i tak bedzie lało i to pewnie na marne bedzie) i byle do niedzieli :)
Pozdro.
Ktoś musi ciężko pracować:P Ja się dostosuje, z tym że jest jeden mały problem bo ja nie wiem gdzie jest ten cały Markus:D ale to nic, Tomcio jak przeczyta to mi wyśle smska i wytłumaczy jak tam dojechać.
P.S Moja Alfa chyba pierwszy raz będzie brudna na spocie, po 1 leje i pogoda nie za fajna więc i tak się ubrudzi, a po 2 to nie będę miał czasu jej umyć bo idę walczyć z ogrzewaniem.
Dozo jutro:P jeśli nie zaśpie:D
a wiesz gdzie jest węzeł Baliński ? Albo rondo w Chrzanowie opodal ZUSu ? Będąc na rondzie musisz jechać do góry w strone straży i węzła Balińskiego, przejedziesz Straż i po lewej stronie na łuku drogi jest stacja benzynowa. Tam się właśnie spotykamy.
A no to trzeba było tak od razu że na Markusie:D przecież wiem że to tam:P to jutro o 12:15 zbiórka, pozdro.
Witam witam kiedy jakis spocik organizujemy znow ?? bo widze ze przybylo troszke ludzi a ja zniklem :P na chwilke :P
Jasne jak to była chwilka to ja Cie prosze :D:D a no jest nas trochu w sumie nas trzech i Ty jeszcze :D
Tak wiec statystyki spotowe wzrastaja.
Co do spotów my czyli Krolik,Lotek900 i ja juz zakonczylismy sezon nad Sosina :D:D
Tak wiec do wiosny moze znajdziesz dla nas chwile i bedziesz na rozpoczeciu sezonu :D:D
Swoja droga az wstyd ze Cie przez tyle czasu nie było parówo jedna :P:P ,tyle fajnych spotów itd. szkoda gadac znaczy pisac :P:P:P zeby mi to było przed ostatni raz Koleszko :D:D
Pozdro.
no kurde gościu wstydziłbyś się przyjacielu..., założyłeś temat, szukasz przygód i znajomości a potem wszystkich olewasz, ino abyś miał mocne usprawiedliwienie, inaczej czeka cię lokalny ban!!!! ( żart), a następnym razem cię rozjadę w tym Chrzanowie bo kolegów nie poznajesz....
Ja tam zawsze chętny na spota tylko że w weekend bo inaczej praca mnie nie puszcza:D
P.S Tomuś już na tą Twoją brzydule patrzeć nie mogę, znów ją spotkałem pod biedronką;) musisz coś w niej zmienić bo mi się znudziła
P.S 2. Tomuś zapomniałem zapytać kuzyna ale obiecuje że się dowiem przez weekend:P
A moze by sie kiedy z Fiatami zgadac i podjechac ? Czesto ich widze pod lidlem. W prawdzie Fiat a Alfa to jedna rodzina ;p