A to nie problem bo wymieniam jedną lampę z tyłu więc wezmę z niej kilka Led-ów i podmienię z tymi spalonymi w drugiej lampie.
Printable View
A to nie problem bo wymieniam jedną lampę z tyłu więc wezmę z niej kilka Led-ów i podmienię z tymi spalonymi w drugiej lampie.
Czy komuś z Was przepalił się kierunkowskaz boczny?
Zauważyłem dziś,że prawy boczny kierunek w mojej Julce nie świeci,czy to nie za wcześnie jak na 2 lata eksploatacji?
Dodam,że komputer nic nie sygnalizuje.
Po 2 latach z tego co pamieta. Wymienialem przednie zarowy i jedna lewa lampke od tylnej rejestracji
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
U mnie nic z tych rzeczy.
Ale może najpierw warto sprawdzić czy wtyczka się nie poluzowała.
A nie sygnalizuje pewnie dlatego, że to ledy, więc i tak opór zbyt mały
łatwo isędo niej dostać od komorty silnika
Pewnie nie, choć i w ASO może się zdarzyć tarcza z biciem lub lenistwo mechanika, który nie oczyści piasty.Cytat:
Załóz fabryczne w ASO i nie będziesz mieć problemów
Kolejna Twoja odpowiedź promująca ASO z każdą pierdołą. A ja przypominam Ci po raz kolejny - to forum tematyczne/techniczne.
Nie przystoi moderatorowi odsyłanie z wszystkim do ASO.
Jeśli jesteś tu tylko, by pilnować porządku, to rady "jedź do ASO" traktuję jako nabijanie licznika.
Oryginalne tarcze pluus klocki w ASO do MiTo MA TB 135KM, to wydatek ok 1200pln. Ja kupiłem komplet za blisko 500pln TRW.
Z wymianą różnica blisko 1000pln!
Stać Cię - ok. Mnie też byłoby, ale mając trochę zdolności manualnych, uważam, że można lepiej spożytkować tysiąc złotych.
Swoje przypomnienia zmożesz sobie darować. Hamulce to nie są pierdoły - jak to nazwałeś - od nich zależy bezpieczeństwo. Koleżanka nie będzie tego robić sama, więc patrząc na to praktycznie kupno dedykowanych fabrycznych klocków jest rozwiązaniem o wiele lepszym niż poszukiwanie zamienników - jeśli się nie zna na tym do końca. Czy to zrobi ASO czy nie to już inna sprawa - jeśli to nowe auto i jest na gwarancji to ASO jest jak najbardziej wskazane
Nie ma to jak kreatywna matematyka: 1200-500=700pln! Cena w przypadku klocków i tarcz hamulcowych idzie w parze z jakoscią
U mnie padł wczoraj i też prawy - po 2 latach i 11 miesiącach (57,5 tys. km). Działa tylko jedna żarówka i pojawiła się sygnalizacja na wyświetlaczu. Też mi się wydaje, że trochę szybko...
EDIT: Okazało się jednak coś innego - pokazuje się komunikat "check reversing lights". I teraz pytanie - ile świateł cofania ma Giulietta? Jedno czy dwa?
Jak zdjąć wymienny panel na desce rozdzielczej?