Subary Impreza, Outback
Mitschubisi Lancer Evo
Daevoo G2X lub Opel Speedster
Honda Civic Type R
nawet hyundai Coupe w aktualnej kaście jest spoko :)
Printable View
Subary Impreza, Outback
Mitschubisi Lancer Evo
Daevoo G2X lub Opel Speedster
Honda Civic Type R
nawet hyundai Coupe w aktualnej kaście jest spoko :)
BMW... poza Alfą to jedyna marka która jest oryginalna i inna od wszystkich oraz wokół niej krąży tyle stereotypów... poza tym cenie sobie komfort i właściwości jezdne
z pewnością pobrykałbym takimi klimatami jak: Subaru Impreza WRX STi, Audi RS4 sedan, BMW E30 320is
A ja tak przyziemnie - Peugeot 406 coupe
Na pewno jakieś auto z grupy Fiata, może Stilo, Croma lub Lancia Lybra
zdecydowanie Saab 9-5. Miałem takiego i mogę powiedzieć ,że to naprwadę wspaniałe auto. Jedyny minus spalanie ( wersja 2.0T benzyna) i ta nieszczęsna turbina i odma. Ciężkie do diafnozy. Sprzedałem dlatego że mało który mechanik wiedział jak się z tym obchodzić.
pozdrawiam
BMW E46 Coupe... Kiedyś sobie kupię. :)
No i ciągle marzę o jakiejś starej, zadbanej E30, nie zeszpeconej przez czyjś tuning. Np. coś takiego: http://moto.allegro.pl/bmw-316-e30-1...185720611.html
Ostatnio noszę się z zamiarem sprzedaży swojej landary i na liście mam kilka modeli których ceny wzamian za to co oferują bacznie obserwuję:
-BMW 328i E36
-BMW 540 E34
-BMW 730 i 728 E38- ale biorąc pod uwagę miejsce parkowania raczej sobię odpuszczę
-Citroen XM
-Citroen BX GTi- bez kata, ale deficyt tych modeli niestety
-Citroen Xantia Activa- tez deficyt
-Ford Scorpio Cosworth
-Saab 9000 Aero
-Saab 900 Turbo "Krokodyl"
-Saab 9-3 i 9-5 bardziej na marginesie
-Volvo 850 T5 najlepiej lub T5R, a i Rką nie pogardzę
-Volvo 960
Grzebania jest, a w najlepszym stanie są Volva i Saaby biorąc pod uwagę przystępnośc cenową. W BMW kupa min, Citroeny średnio zadbane, ale rodzyny się zdarzają.
Fordy- jak w BMW
fiergloo, ja bym brał "krokodyla". :)