Żeby odparowały oktany i żebyś mógł bezpiecznie wrócić do domu :P
Printable View
Witam. Mam pytanko. Czy idzie coś zrobić z orginalnym audio w 166 żeby lepiej grało. A dróga sprawa to czy ktoś nie miał by do pochytania za rozsądną cene zmieniareczki:rolleyes:.
ja moge wpasc
---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:24 ----------
siema ja jestem z gliwic a mieszkam w knurowie chentnie sie pojawie na jakims spocie
Chłopaki coś cięko z wami. Ja jestem w sumie nowy no ale myślałem że alfiści to zgrana ekipka a widze że coś cieniutko. Moim zdaniem ten zlocik 27-mego to będzie kąkret imprezka. Chłopaki z naszych pięknych włoszek. Myśle żedamy rady:D. Pozdrawiam.
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
Cześć. Coś cieńko z chłopakami. Powiem ci że spodziewam się fajnej imprezki. A jak ty sądzisz, da rady:)
mam nadzieje że sie obudzi toważystwo
jeśli można i znajde czas to też chetnie sie pojawie z kobietą ale jeszcze nie obiecuje :)
QUOTE=diman79;638944]Chłopaki coś cięko z wami. Ja jestem w sumie nowy no ale myślałem że alfiści to zgrana ekipka a widze że coś cieniutko... [/QUOTE]
Dobrze myślałeś...
ale Alfisti to również indywidualiści :) do tego ciągle są wakacje i sezon urlopowy, więc trzeba do sprawy podchodzić na luzie - kto zechce i będzie mógł to wpadnie, z innymi zobaczymy się kiedy indziej; niekiedy nawet w najlepszej rodzinie ludzie muszą od siebie odpocząć:o,
lepiej zatem cieszyć się z kilkoma osobami - i zadbać o atmosferę, która sprawi że nastepnym razem zechce przyjechać więcej osób :)
poza tym wiele osób wpada na spoty bez zapowiedzi, czasami tylko na kilka chwil żeby się przywitać
Pozdrawiam
a pytanie mam co do tego painballa to jak to wyglada jest jakis las ? czy poprostu jakis kawałek miejsca i kilka kamieni czy czegos zeby sie schowac ?
z tego co widziałem to pole jest przygotowane pod paintball.
Jest gdziie się schować i skryć.
Jeśli nam ten teren nie wystarczy za płotem zaczyna się las i nie problemu by wskoczyć w niego.
pozdrawiam,
Adam