Mnie osobiście przekierował wujek Google, podczas szukania informacji nt. opinii o 147 :)
Printable View
Mnie osobiście przekierował wujek Google, podczas szukania informacji nt. opinii o 147 :)
Szukam kolejnego autka więc przeglądałem sieć i... wujek Google mnie tutaj przyprowadził.
Czyli - klasyka ;)
Witam jestem nowy na forum po raz pierwszy kupiłem alfe wcześniej miałem volvo i kilka innych samochodów. Mój brejdak ma alfe 156 (detoxynator ) to przez niego zaczołem się interesować tą marką ponieważ spodobała mi sie alfa 156 ale miałem opla omegę A i B i kilka innych samochodów i chciałem bardzo kupić Volvo s80 dlatego że to są limuzyny i do tego komfortowe ale po sprzedaży mojej V40-stki stwierdziłem że wole Alfe 166 2,4 JTD i tak się stało że jest w moim posiadaniu i brejdak mi polecił wasza strone i że tutaj znajdę dużo informacji na temat naprawy i nie tylko. Mam nadzieje że znajde tutaj porady co i jak można w niej zrobić samemu, jak na razie dowiedziałem się co jest przyczyną raz działającego nawiewu ,a raz nie :D Pozdrawiam wszystkich
witam. jesteśmy rodzinnie fanami Włoch. na alfe chwilowo kasy nie mam, ale sądzę, że przy kolejnej zmianie auta, będzie alfa. kwestia co będzie za 2 lata i jaka będzie cena następcy MiTo( w grę wchodzi tylko auto nowe). forum śledzę od dłuższego czasu, postanowiłem się zarejestrować bo nurtował mnie pewien problem.
p,s, po za alfą/fiatem podoba nam się volvo, ale jak to stwierdziła kobieta, jak ma być xc60, to lepiej poczekać na suva alfy:cool:
ponad rok przyglądałem się i marzyłem jak kumpel z pracy przyjeżdzał,a potem stałem się jej szczęśliwym posiadaczem :)
Zatem kumpel mnie zaraził. Parę razy też wizytówkę forum znalałem za wycieraczką.
witam.
z googla się dowiedziałem. , chociaż juz wcześniej zaglądałem na tą stronkę żeby poczytać o alfach
Jestem w trakcie zakupu 159-ki, tak więc staram się czytać opinie itp. a u Was jest ich najwięcej:)
Tak czy owak moją obecność tutaj zawdzięczam Wujkowi Google:)
Slyszalem juz od dluzszego czasu,poniewaz interesowaly mnie niektore problemy z Alfuniami
Google :)
Z forum Lancia Klub Polska, jak miałem Kappę 20 VT
Potem były cytrynki, ostatnią rozbiłem, teraz szukam 159 lub Cromy