Powinieneś dojść po wiązce bo są odseparowane czyli jedna i druga głowica.Nie masz numerków na przewodach?
Printable View
Powinieneś dojść po wiązce bo są odseparowane czyli jedna i druga głowica.Nie masz numerków na przewodach?
Są numerki i właśnie zapiełem je według oznaczeń ale po tym zrobiły sie takie kwiatki.
Wiazka była pocieta przez ten zasrany gaz i może oznaczenia pomylili
Sprawdź czy masz wiązkę podzieloną na dwie.Chyba że rozdupcyli ją całkiem ściągając z nich koszulkę.Najgorsze jest to że długością ciężko je dopasować bo są praktycznie tej samej długości.To spróbuj najpierw zamienić wtyczki choć jak jechałem Twoją to dobrze chodziła.Jak zamieniłem kiedyś wtyczki w TSie to od razu wyczułem różnicę w pracy silnika na wolnych obrotach ale tu jest 6 garów to może trochę inaczej się zachowywać ale nie jestem przekonany do końca czy nie było by różnicy.Powinno się to wyczuć.
Wiązka nie wygląda dobrze kiedyś zakupiłem drugą całą wiązkę ale jak zwykle nie ma czasu kiedy ją wymienić.
Niby silnik chodzi normalnie ale tak jak pisałem na wyższych obrotach słabnie i z rury wali czarny dym
To wiem że ją przelewa.Wtryski jak by siadały to by było już coś czuć na wolnych.A podmień przepływkę z tej 3.0 co masz i zobacz co się będzie działo.
Czujniki pewnie te same.Nic tam więcej nie ma.Zależy co ma obsługiwać w 3.0.Jeśli jest wszystko to samo co w 2.5 to będzie obsługiwać.Aparatu zapłonowego tam nie ma nie?
Cewka jest taka sama jak u nas oczywiście bez aparatu ma czujnik położenia wału. W trzylitrówce jest EGR ale Paweł mówi że to nie problem
Skoro Paweł Ci powiedział że to nie problem to pewnie wie co mówi:) Będzie działać nie myśl o tym za dużo bo zwariujesz;)
a miała być tajemnica :P
w weekend będę u Pawła to oblookam ;)
Pozdrawiam
balc3r