henekl, fajnie ze filmik pokazałeś, ale moze pomógł bys koledze sQun49, było by dla wszystkich prosciej co ? ...
Printable View
henekl, fajnie ze filmik pokazałeś, ale moze pomógł bys koledze sQun49, było by dla wszystkich prosciej co ? ...
henekl Ty to jesteś jednak ograniczony człowieczek tylko wkurwiasz tu wszystkich... możecie banowac :)
Mogę odkupić twojego vdo Daytona tylko nie wiem czego muszę przepłacać przecież bez problemu na allegro kupię za 250 zł więc po co płacić 400 zł , tyle to ja biorę za całą nawigację z montażem do samochodu i mapą polski .Cytat:
Napisał sQun49
Więc uważam że przepłaciłeś , ale jest gościu na forum który sprzedaje nawigacje vdo po 500 , a mapy po 600 zł może odkupi od ciebie za 400zł i jeszcze zarobi 100 zł .
Jak pisałem wcześniej nie będę odpowiadał na jego dokuczliwe uwagi jak napisałem wcześniej
Ja też w to nie wierzę że posiadacze alfy 166 złożą się na ten schemat to jest już oczywiste .
Co do kosztów to pisałem ale powtórzę czytnik 250zł + przejściówka 350 zł kompletna z wtyczkami = 600 zł jeśli przejściówka bez wtyczek to 100 zł +czytnik 250 zł = 350 zł
A co do obsługi navi za pomocą przycisków to nie będę nic sprzedawał ponieważ i tak tego nie kupi tylko będzie filmik jak działa .
To zamontuj to u mnie w aucie....Cytat:
Napisał henekl
Zapłaciłem 400pln ponieważ jest to kompletny zestaw łącznie z wyświetlaczem i naprawdę nie dbam o to czy przepłaciłem czy nie - po prostu miał być i jest. Napisałeś że możesz to ode mnie odkupić więc oferuję sprzedaż....
O co chodzi z tymi wtyczkami do przejściówek? Jakimi wtyczkami, ile ich jest i dlaczego takie drogie? :D Po co piszesz że masz przejściówki jak ich nie sprzedasz bo pewnie nawet nie zostały wyprodukowane?
Witam melek_italia jak tam z tą płytką udało się tą mapkę ruszyć czy bez zmian. Pewnie nie masz znów dostepu do AR 166, ale mam nadzieję że się nie poddajesz. Powodzenia czekam z niecierpliwością.
Panowie nie kłóćcie się, nie ma sensu się obrażać bo do niczego to nie prowadzi.
O co chodzi z tymi wtyczkami do przejściówek? Jakimi wtyczkami, ile ich jest i dlaczego takie drogie? :D Po co piszesz że masz przejściówki jak ich nie sprzedasz bo pewnie nawet nie zostały wyprodukowane?
Jak byś czytał od początku to byś wiedział że potrzebne są dwie wtyczki do daytona i do wtyczki nawi do podłączenia koszt wtyczki mitsumi do vdo nowa kosztuje 200 zł też pisałem nawet zamieściłem stronę , kabel i układ do zdalnego sterowania 50 zł .
Już nie wiem jak mam to wytłumaczyć przecież pisałem nawet był chętny do zakupu po 50 zł ale nic z tego nie wyszło jeszcze jedno nikt o zdrowym rozumie nie będzie robił przejściówek z używanych części tylko z nowych kupiłem to co trzeba na zrobienie przejściówek ale część odsprzedałem po cenie hurtowej .
Pozdrawiam .
Z tego co jest opisane na forum to nie będzie tej płyty ponieważ w ten sposób nie można zrobić podmiany map , tylko programista może to wykonać to jest tak jak z polskim menu i lektorem , chyba że melek_italia wszystkiego nie opisuje i jest programistą lub ma kogoś kto to próbuje zrobić .Cytat:
Napisał tomek166
Nie mam zamiaru z nikim się kłócić wszystkie uszczypliwe komentarze pod moim adresem będą ignorowane .
Ja bym tak od razu nie wyrokował poczekajmy aż melek się podda wtedy powiemy że się nie daCytat:
Napisał henekl
W sobote znow testy,mamy w italii dlugi weekend wiec bede mial czas,auto tez.Nie dziala indeksowanie mapy,wgrywa sie i tylko mozna zoom,przesuwac,szukac sie nie da,nie wiem czy ma to zwiazek z tym ze jestem w italii,ale by wyskoczylo info ze jestem poza zasiegiem mapy ,a tak nie jest mapa "jezdzi" razem z autem.Nie umiem jej wykalibrowac bo nie ma do tego narzedzi.Podstawilem tylko na zywca mape o identycznej strukturze mapy z innego systemu,zapewne pies pogrzebany lezy w plikach konfigurujacych urzadzenia,ale do tego dojde,mam juz wiecej danych.Jak sie nie uda udostepnie wszystkie dane by moze ktos sprubowal.
Trzymamy kciuki... :wink: A gwiazdka tuż tuż... :mrgreen: