Witam wszystkich.
Przymierzam się do usunięcia klap i mam do was pytanie jakiej firmy kupić uszczelkę pod kolektor dolotowy, ceny w Intercars zaczynają się od 17 zł, w ASO wołają za nią 100 zł. Możecie powiedzieć jakiej firmy wy kupowaliście.
Printable View
Witam wszystkich.
Przymierzam się do usunięcia klap i mam do was pytanie jakiej firmy kupić uszczelkę pod kolektor dolotowy, ceny w Intercars zaczynają się od 17 zł, w ASO wołają za nią 100 zł. Możecie powiedzieć jakiej firmy wy kupowaliście.
Mam tą z IC
paydena za 17 zł, macałem elringa i reinza, jakiejś znaczącej różnicy nie widziałem, ale co do szczelności to mogę powiedzieć dopiero czwartek/piątek jak po wymianie kolektora wyjadę na drogę.
Potrzebuje namiary na kogos ze śląska co całkowicie usuwa klapy oraz odrazu programuje je.. Pilnie
Słyszałem ze ktoś w Gliwicach robi
Klap się nie kasuje w ecu dokonujemy tylko usunięcia fizycznego. Nastawnik pozostawiamy działający
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
A moge na prw prosić o nr
Internet wcięło? :D
www.cinsoft.pl
Kolektor wyjety, klapy wywalone, klej na gwintaach schnie.
Ale jest male ale ...
klap zastałem sztuk dwie,
w histori w aso jest wzmianka o urwanych klapach i wymianie slupka silnika.
mozliwe ze makarony wlozyly uzywany kolektor bez 2 klapek do nowego słupka podczas naprawy ?
Mam taki problem mam 2.4 w automacie i po załączeniu programu sportowego w okolicach 160-170 jak przyspieszam poczułem takie dziwne szarpniecia auto przyspiesza ale niejednostajnie a tak jakby ktoś ją kopal w tylek co chwile