Pociesznego zauważyć nie trudno ;) Widziałem ostatnio koło mostów ale kolega zapatrzony bardziej na światła niż ja na felgi :D
Printable View
Pociesznego zauważyć nie trudno ;) Widziałem ostatnio koło mostów ale kolega zapatrzony bardziej na światła niż ja na felgi :D
miałem już wizytówkę klubową i miałem zatrąbić i pokazać, ale zorientowałem się że to jakaś "kierowczyni" jedzie i zgłupiałem :)
czerwona 155 dzis kolo godziny 19.00 na mickiewicza...w ostatniej chwili sie pokapowalem:)
Wczoraj widziany Gierek15 koło toyi na sołtysowicach, jechał w stronę korony, ja stałem z prawej strony czarną S klasą dlatego nie mrygałem i nie machałem ;)
Kolejny raz czarna 156 na klubowych. Świdnica-Westerplatte, skrzyżowanie
Moja Dziewczyna wie ocb z alfaholikami, zresztą sama też pozdrawia :P
Wizytówka nie potrzebna, wszak ramki są już prawie rok na alfie :P
---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:22 ----------
Jak się człowiek spieszy to czeka na to zielone jak wilk na owieczkę :P
pozdrowienia dla pana z czerwonej 146 z rodzinnych stron (LKS rejestracja), ktoremu machałem pod swoim domem jak jechalem do szkoly o 8 rano ;) ofkoz zero odzewu ale pozdrawiam ;D
Jak się człowiek śpieszy to i żółtym nie pogardzi :P
Tej wersji wydarzeń nie przewidziałem ;)
Czarna 156 na blachach DDZ i w klubowych ramkach, widziana dziś w okolicach godz. 19/20 na trasie Kłodzko-Wrocław (nie pamiętam już gdzie...)
Bardzo ładna bordowa 156 rejestracja o ile dobrze zapamiętałem DDZ 747A na bocznej uliczce prowadzącej do rynku Dzierżoniowa ;)
pozdrowienia dla kierownika w czerwonej 146 ze spalona prawą żarówką widzianego na ślężnej/wyścigowej i srebrnej 156 widzianej na wyscigowej- machałem i mrugałem ale 0 odzewu...
Pozdrowienia dla:
* właściciela bordowej 156-tki JTD: DW896FJ widzianego dziś między 7:00 a 8:00 na Krakowskiej (wyjeżdżałem ze stacji paliw czarną 147, lecz z przodu nie masz ramki i dlatego nie machałem :D - później Cię wyprzedziłem i mrugnąłem, ale nie wiem, czy widziałeś ;p ; na Traugutta skręciłeś gdzieś w prawo).
* właściciela srebrnej 159, rozmawiającego chyba przez telefon, jadącego w kierunku centrum - była łapka z obu stron :) - ul.Opolska ok. godziny 18:00-18:30
Pozdrowienia dla - tym razem Państwa (nie 2 Panów) - ze srebrnej 159 HPB C321, za którymi od Bielan musiałem CIĄGNĄĆ się do Rolantowic ... 50km/h ... -> porażka ;/
w końcu widziałam kogoś innego niż Pociesznego... :lol:
Dzisiaj rano ok 8:45, Mosty Mieszczańskie - pomknął sobie spiderek/GTV (nie wiem która wersja, bo rzuciłam okiem jak mnie już minęła i bardziej gapiłam się na tablice) ;) Kto to był?
Rejestracja DWL? Dobrze widziałam?
Mnie to już nikt inny oprócz Intella nie widuje :)
Wczoraj (środa przed 21.) widziany konwój Alf jadących przez plac Domonikański:) .... otwierała Biała GT na czerwonych felach Majkiego, potem żółta 145, ciemna 146 i błękitna 156... piękny widok... tylko ja cholera stałem i czekałem na tramwaj ;)))
taaaa, a mojej freccia d'argento nikt nie widział :( bo się snułem na końcu wstrzymywany przez jakiegoś farfocla
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 147 na rej. DZL ..., który zatrzymał się dzisiaj w Legnicy koło C.H. Auchan i zaoferował pomoc, gdy stałem na światłach awaryjnych na środku drogi :)
Pozdrowienia dla srebrnej 156 rejestracje DDZ, klubowe ramki były, ale reakcji na mknącą/trąbiącą i migającą czerwoną GTV nie było. Akcja działa się w Ząbkowicach.
chwilę wcześniej wciskałam się na lewy pas, więc nie dałam rady zareagować. Następnym razem ;)
A dzisiaj widział mnie ktoś jeszcze :cool:
Ale fajnie, jestem zauważalna :lol:
p.s. czy mój nick naprawdę nie sugeruje, że ukrywa się pod nim "ona"? Czy to tak z przyzwyczajenia większość zwraca się do mnie on? :lol:
Nie, nie mam na swoim punkcie przewrażliwienia, ale mnie to zwyczajnie bawi i jednocześnie zdumiewa ;)
ales byl nie zauwazyl alfoholiku....?:) powaznie to raczej z przyzwyczajenia:)
Pozdrowienia, dla kolegi, który na stacji Orlen w Dzierżoniowie (droga na Bielawę) zapomniał portfela z logiem AR :) Ale złapałem go w korku i pobiegłem :) Mam nadzieję, że odzyskałeś zgubę. Kolega porusza się piękną 166 na klubowych ramkach :)
i na wzajem:)
Mnie widzieć można dopiero koło 21-22 jak wracam na psie pole, albo do południa jak wszyscy już pojadą a bella sama stoi pod blokiem albo pod sklepem :)
a 159 nie mogę jakoś trafić... chyba nie ta część PP :)