Ja bym był na czarne z czerwonym napisem. Ale tak obiektywnie patrząc i tak ma się na czarnym wozie biała plamę tablicy więc ta biało-czerwona ramka to niewiele już może pogorszyć.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja bym był na czarne z czerwonym napisem. Ale tak obiektywnie patrząc i tak ma się na czarnym wozie biała plamę tablicy więc ta biało-czerwona ramka to niewiele już może pogorszyć.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Mi się wydaje, że tylko jeden wzór jest słuszny. Dzięki temu łatwiej jest się rozpoznać na drodze. Poza tym co wam przeszkadza taki mały biało czerwony pasek, który jest pod całą biało czarno niebieską rejestracją? Moja żona ma ramki na czarnym samochodzie i wyglądają ok więc nie wiem w czym problem
Coraz więcej osób ma takie ramki http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/05/73.jpg http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/05/74.jpg
Mnie też się nie podobały "oryginalne" dlatego zrobiłem swoje które lepiej pasują do czarnego, a już nie wspominam ile obecne są lepsze jakościowo.
Załącznik 199909Załącznik 199910Załącznik 199911
Na mojej ramce prócz napisu Alfaholicy i Alfa Romeo jest mój nick i każdy wie kogo to auto.
Dzięki za wypowiedź, fakt biało czerwone da się rozpoznać z daleka, jednak może to już skrzywienie psychiczne :D ale nie współgra mi to z całym autem :P, faktycznie jest duża biała plama w postaci rejestracji ale pomimo tego ramka biało czerwona mi nie podchodzi ;P, tak więc zostane chyba póki co przy nieonzakowanej czarnej ramce ;)
Rameczki na aucie mam parę miesięcy :D . Wcześniej posiadałem z włoską flagą i stwierdzam ze klubowe zdecydowanie lepiej wyglądają , co do trwałości za krótko .
Są trwałe, na poprzedniej Paskudzie przejeździły rok bez śladów zużycia. Co do wyglądu wolałbym całe czarne bo w moim rejonie (Trójmiasto) ramki "jestem z Gdańska" są niemal identyczne. Zdarzało mi się migać ludziom w AR, zwłaszcza 155 czy 146 którzy potem panicznie rozglądali się co się dzieje ;)
Alfisti Północ mają fajne:
Załącznik 200046
U mnie służą już 2,5 roku i są jak nowe.
Moje rozwaliły sie dopiero razem z samochodem więc nie wiem skąd słowa, że mało trwałe
U mnie na 146 już 8 lat, mam jeszcze te z zieloną koniczynką. W przedniej tylko pekl jeden zatrzask i troche wyplowiala od mycia a tyl sie trzyma elegancko.
Mam pół roku, dosyć często myje auto, ale po nich nie widać jakichkolwiek śladów zużycia. Good job :)
Dzisiaj ramki przyszły. Bałem się czy zdąża przed przerejestrowaniem a tutaj przyszły jeszcze przed odbiorem samochodu :P
PS. Oczywiście ramki przyszły całe nie uszkodzone :)
Siema, czemu nie ma do wyboru chromowanej ramki tylko są czarne ? Myślę że warto pomyśleć o umożliwieniu wyboru między dwoma kolorami
Wysłane z mojego x600 przy użyciu Tapatalka
Mam ponad rok - i szczerze mówiąc , myślałem że nie będą aż tak dobre.Ale są:D
Panowie jestem nowy na tym forum i nie mogę znaleźć jak zamówić te ramki i jaka jest ich cena? Pomoże ktoś? Po opcji 'szukaj' też nic nie znalazłem..
Dobra już nie aktualne bo nie zauważyłem opcji sklep u góry strony :P
Do usunięcia błąd w okienkach
Ja mam około 2 lata i zaliczyła przesunięcie szafek w garażu i ani śladu :D
Witam sklep wysyła jakieś powiadomienia o przyjęciu zamówienia i informacje że paczka została wysłana,
wczoraj zamówiłem kilka rzeczy, a na e-mail nic nie przychodzi. pozdrawiam
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedz bo pierwszy raz kupuję tu, a kto pyta nie błądzi :) , czekam na rameczki :D :)
pozdrawiam
Witam, w tamtym tygodniu zamówiłem ramki, wybrałem odbiór osobisty (chcialem w swidnicy) i do dzisiaj cisza. Nie wiem gdzie moge odebrać, kiedy itp nie dostałem maila z informacjami....
UWAGA
17 - 24 lipca wyjeżdżam na urlop i w związku z tym zamówienia złożone w tym czasie będą musiały poczekać na realizację dopiero po moim powrocie. Wszystkie zamówienia, które zostały opłacone do wczoraj zostaną wysłane w nadchodzącym tygodniu.
Czy mógłby mi ktoś wysłać dane do przelewu za ramki, bo kupiłem i przez przypadek wyłączyłem stronę na której były wszystkie dane, a teraz już się nie wyświetlają:/
Czy próbował ktoś ramkę z rejestracją dogiąć aby pasowała do przodu 147?
Pozdrawiam
Szwagier dał radę ;) http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/07/352.jpg
Gryfnie! Przaja! Ale powiedz mi, czy to tylko tablica + ramka jest ugięta, czy jest to jakoś mechanicznie przymocowane? Bo jakoś bym nie chciał wiercić mojej Pricnipessy
Musisz przykręcić po bokach no bo jak się będzie trzymać.
UWAGA
Aktualnie ramki klubowe na wyczerpaniu, nowa dostawa za około 2 tygodnie.
Na dniach zostaną również uzupełnione zapasy portfeli skórzanych i smyczy klubowych.
Witam , czy juz ruszają zapisy na ramki??? Chyba juz pora to ja pierwszy , proszę
Nastukane z komóreczki
Na ramki nie ma zapisów. W sklepie na stronie normalnie można zamówić
Czy można dostać ramki w barwach włoskiej flagi ?
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka