wypada w przyszłą środę, ale jak ktoś reflektuje na tąśrode to mogę się pojawić :)
Printable View
wypada w przyszłą środę, ale jak ktoś reflektuje na tąśrode to mogę się pojawić :)
Ja chętnie
ja myślę, że też będę mógł podjechać ;) mam nadzieję, że w końcu ekipa krakowska odżyje, bo patrząc na to, co w bielsku, to bardzo marnie wypadamy ostatnio...a były cykliczne, gdzie przyjeżdzało po 15-17 aut :D
Idzie zima, ostatnio zimą było nas więcej :)
no jak będzie tak zacnie ciepło jak przez ostatnie dni to ostatecznie wytoczę niunie z garażu :D
Postaram się przyjechać na następny cykliczny:)
jak zrobie alfe tez wpadne
jak spot byl by 3 w ta srode to prawdopodobnie bym przyjechal :)
popozdrawiam :)
no to wyglada ze mozna wstępnie ustalić ze jest 3-go. :)
A'propos naszej rozmowy z MarekV6 na ostatnim cyklicznym (choć tutaj nie cała ćwiartka):
http://www.youtube.com/watch?v=7NX3766ai9c
Jakoś nie mogę uwierzyć że klatka pasażerów będzie tak samo wytrzymała to takim łataniu w garażu.
Może mnie ktoś potrafi przekonać, ale łatwo nie będzie :)
To moze i ja sie pojawie po raz pierwszy ( w koncu trzeba sie zaczac cos udzielac na forum ) Wyprowadzcie mnie z bledu jesli sie myle:
Sroda 3.11 godz. 19 parking pod Geantem lub w G. tak?
Wszystko się zgadza, parking kryty, pierwsze piętro, po prawej od wjazdu.
jak sie wczesnie zwleke z wawy to sie pojawie :) Tylko niech ktoś mi powie jak objechac radom :-/
hehe czyli spot jutro :D no dobrze - się przemyśli może i reprezentacja śląska się zjawi :D
może będę jako inna osoba :D żebym nie została rozpoznana :P sa sa sa :D
I tak sie nie ukryjesz :) masz klepany tyłek ;P
pewnie zapewne sie pojawie :)
Ja jutro idę na pogrzeb i raczej się w najbliższym czasie nie zjawie na żadnych spotach:cray:
wyrazy współczucia...
---------- Post dodany o godzinie 17:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:21 ----------
oj Piter mnie i tak nie będzie :) coś w rodzaju "jesteś a jakoby cię nie było... " taka zabawa w chowanego :D
a mje jednak nie będzie... i tyle...
Spoko, u mnie tyłeczek kształtny... znowu ;P
no to dziś o 19 :) pytanie - co robimy ? :D
pewnie w efekcie wylądujemy na jakimś niezbyt zdrowym żarciu ;P Tym razem nie mam nic przeciwko przejażdżce :D
przejazdzce gdzie? ;>
pewnie do plazy :D ale w plazie nie ma kejensi, wiec tam w sumie nie pojedziemy :D
Kazimierz, Bonarka schody ruchome na dół CH Krokus? :>
coś się wymyśli;)
No dobra, bella wytoczona, do zobaczenia.
Chyba i ja wpadne, mialem juz tydz temu ale praca...
a ja se siedze w domu jeszcze :D
A my na ciebie czekali :P
bardzo udany spocik :)
nie wspominajac o tematach poruszanych i zabitych po drodze ;)
motyw horroru dobry był :)
A mnie znowu zabrakło, następnym razem postaram się przybyć:) Pewnie nawet nikt nie pamięta jak wyglądam:P
Dzięki za spota :)
bylem o 20 i puuuuuusciutko :o godzine byliscie?