No to robimy listę tylko taka na 100% :D
1. Seba2. Lichy
Printable View
No to robimy listę tylko taka na 100% :D
1. Seba2. Lichy
1. Seba
2. Lichy
3. Piotreek
Tylko kiedy??? Najlepiej piątek albo sobota.....no i jeszcze pytanie gdzie??? Tzn pewno Płock bo będzie większości bliżej. Tylko znajdźcie jakieś fajne miejsce.
Panowie jak będzie w miarę ciepło można zrobić nad Wisełką a jak pogoda będzie lipa to myślę że może w Mostach na parkingu na 3 poziomie :D
1. Seba
2. Lichy
3. Piotreek
4. rdk_
No to już 4 osoby. Jeszcze by się kilka osób przydało.
No 4 to już tłok w naszym przypadku hehe :D
Dopisywać sie dopisywać :) tyle chętnych było :)
Jak zawsze ja też:)
1. Seba
2. Lichy
3. Piotreek
4. rdk_
5. Sasza
Hehe spoko spoko róbmy tłok :D a z Płońsa jak coś to może jeszcze jeden kolega będzie. To już by było coś hehe
I ode mnie może jeszcze jeden:) mam nadzieję, że zajrzał na forum i jest chętny:)
Koledzy nie jestem pewien na 100% ale jezeli podpasuje mi termin to ja takze sie pisze:)
Ja też się piszę, byleby nie było to rano w sobotę czy niedzielę, bo trzeba się wyspać ;)
- - - Updated - - -
i pozdrawiam klubowicza, który w czwartek albo piątek po południu był pod biuriowcem Wektry :D w Alfie 156
kambizes55 również pozdrawiam :) Zobaczyłem ramkę jak juz odjeżdżałeś z tylu ;p
Mowiłem i prosiłem spotkajmy się zorganizujmy coś.......to tak się odkładało, odkładało aż moja szanowna małżonka ozdobiła mi pięknie zderzak, a panu który stał obok na parkingu ozdobiła drzwi. KU..A!!!!!!!!! To człowiek głaszcze całą zimę samochód bo się do klubu Alfy zapisał i wiosną będzie chciał niunię jak najlepiej zaprezentować a tu Ci małżonka pojedzie gdzieś i cały misterny plan spalił na panewce. Sory że tak się żalę, ale musiałem się komuś wygadać :D
Nie masz sie czym martwic :) Nie bedziemy przeciez stali , wytykali palcami i sie smiali (no moze tylko troche) :D hehe
No coz, peszek maly, nie ma czym sie zalamywac :P
hehe "tylko trochę" :P spoko znajomy jest dobrym lakiernikiem i zrobił dziś mały zabieg i już "prawie" nic nie widać. Zostało zwykłe zadrapanie parkingowe :D
Ja na ostatniom zlocie byłem z ogromna dziura po króliku:P więc się nie martw:)
Panowie, weekend, świetna pogoda... a tu cisza :P
Kurna ja ten weekend nie dam rady. Ale podobno następny ma być ładny to może następny???
Witam klubowiczów z Płocka :)
Czarna Alfa 147 TG99 to ja ;) ramki niedługo bd zamówione. Nie wiedziałem że i w płocku też mamy zloty
Pozdrawiam Krystian
No bardzo możliwe, często bywam w płocku ;)
kambizes55 czy to z Tobą minąłem się przed 15 na Dobrzyńskiej ? :P
Dziś jeździłem po całym mieście w tych godzinach ale na dobrzyńskiej mnie nie było ;) sam widziałem dziś w identycznej belli jak moja jakąś brunetkę ;)
a to przepraszam... już myślałem, tylko nie pasował mi fakt, że ramka alfaholików była z przodu (a z tego co się doczytałem, to tam jej nie masz :D)
Nie wiecie, czy któryś Alfista ;) z Płocka lub okolic ma na sprzedaż felgi 17" 5x98 z oponami, najlepiej "szprychowe"?
No to co pogoda co raz ładniejsza i można już myśleć o jakimś spocie. Ja bym się pisał na tą sobotę ale tak gdzieś w godzinach około 11-12. Byłby ktoś chętny???
ja byłbym chętny, tyle że słyszałem w ten weekend ma trochę popadać... więc pewnie spotkalibyśmy się na wielopoziomowym
No właśnie tak straszą ta pogodą ale nie wiadomo co to będzie. Słuchajcie róbmy ostateczną listę kto się pisze. Ja proponuję tą sobotę koło godziny 11-12. Niech każdy chętny się wpisuje i niech napisze jaka godzina mu pasuje.
1) piotreek - 11:00
Panowie ja niestety nie am rady w ten week :| Dawajcie w nastepny ;) W sobote pracuje od 3:30 d0 14 potem mam urodziny siostry a w niedziele chrzciny :| Więc ja jestem jak najbardziej za ale na następny weekend ;)
No ja tez chwilowo odpadam:( Alfa u mechanika...
no cóż... to trzeba planować na następny weekend, oby nikomu nic nie wypadło za tydzień :rolleyes:
No także mam taką nadzieję, a koledzy wiecie może czego objawem może byc ostre kopcenie na zimnym silniku, swiecenie sie na wolnych obrotach kontrolki wtryskow i wyswietlanie bledu P1320 - coś z fazami wtrysku /rozrządu(nie pamietam dokladnie) Mój Mechanik stawia na lejący wtrysk
zobacz czy rury gumowe masz całe tzn od kolektora do IC i od IC do turbo
ok jutro to sprawdze, dodam tylko, że mocy jej nie brakuje, Dzekuję bardzo:)
Hej chłopaki witam ,a jednak w ta sobotę nie dam rady . wyjazd służbowy z roboty wracam za 3 dni wiec może w przyszłym tygodniu,
PS. sebaaaaaaaa w tygodniu będę miał nowy komplet wydechu wiec moja bella będzie już cała skończona i przyjadę na zlot to zobaczysz jak teraz chodzi maszynka moja :P , aż ryjek się cieszy :D
Do następnego chłopaki.
Witam
Znowu jestem u Was w mieście:) w sumie to od wtorku wieczór- i od razu trafiłem na 159 SW WP88XXX z ramkami-wyprzedziłem, pozdrowiłem awaryjkami ale brak odzewu( wtorek , ok 23:00 przed nowym mostem od strony Łącka).
Aha -pomykam na ten czas srebrną 147 SKxxxxx bez ramek.
Pozdrawiam
No dobra chętnych widzę za dużo nie ma w ten weekend. Odkładamy na później. Wiecie co mam jeszcze taką propozycję wszyscy chętni niech się piszą na listę a oprócz tego wrzucajcie mi na priv swoje numery kom. Może w ten sposób będzie łatwiej się zorganizować. Ja bym w połowie przyszłego tygodnia skontaktował się z chętnymi i wtedy może łatwiej będzie ustalić wspólny termin.