Dajcie jakiś termin na spota :)
Printable View
Dajcie jakiś termin na spota :)
Niedziela 15.00 ? :P tak wstępnie , im bliżej tym się bardziej dogadamy bo ja też nie wiem czy na 100% ten termin będzie mi pasować :P
to ja bede po 15
a ja znowu po 16:00 :D
to chyba trzeba bedzie przeniesc he :)
Mi jest obojętne która godzina :D Nie szykuje się żadna impreza a więc będę trzeźwy i będe mógł usiąść za sterami Belli :D
Ok więc ostatecznie niedziela 23.02.2014 godzina 16 i standardowo górny parking Galerii Rondo :)
A jedziemy gdzieś jeszcze , jakas kawa/herbata ? :-D
godzina 16 z minutami :D
eeeee cieplutko bedzie wiec rozgrzac sie nie trzeba bedzie :P
Wstępnie się piszemy, ale my mamy imprezę w sobotę więc kto driver ???\
P.s . Kto parkuje "czarnulkę" koło Urzędu skarbowego na gołębiej ???? Jesssuu ale ona ładna...
Nie wiem kto tam parkuje ale jaka tam jest czarnulka (jaki model) że aż tak ci się podoba?
159 :) juz pytalem kolegi czy to nie jego (Adoil) lecz sie pomylilem :)
Już nigdy nie powiem msza głos, że będę, koleżance wypadło odrabianie zajęć i muszę być w robocie...
Wysłane z mojego a820 przy użyciu Tapatalka
Ja będę pare minut po 16.00 ;)
A ja mam dla was zagadkę. Czarna lub granatowa (nie wiem, bo ciemno było) 159 na klubowych ramkach. Dodam, że to nie Adoila ;).
brak zielonego pojecia :)
- - - Updated - - -
tez bede pare minut po 16 :)
Witam Panów z okolic Brzeska ;) od niedawna śmigam Alficzką 147 ;)
Wysłane z lumi 625 przez Tapatalk
Witamy nowego kolegę i na spota wzapraszamy :)
Witamy wpadnij do Rondo na gorny :)
Ta czarnula to nie ja bo Alfem jeszcze w Bochni nie byłem :) jak będę miał wiecej czasu to na pewno wpadnę ;)
Pozdrawiam ;-)
Kilka fotek z wczorajszego spota https://plus.google.com/photos/10652...51676057425041 :) Nowych alfaholików i wszystkich starych którzy gdzieś nam zaginęli zapraszamy na kolejnego spota :)
Kiedy następny spocik ? haha :D
spokojnie bedzie coraz wiecej bo pogoda sie poprawia :)
Pozdrowienia dla Bogdana tankującego wczoraj na BP na Brzeskiej :) ps. dlaczego zabrakło cię na spocie ?
Pozdrowienia dla kierowcy, kierowniczki czerwoonej AR147 1.6 lub 1.8 TS na blachach KBC który mnie mijał przed chwilą w centrum Brzeska :)
musisz zarzucic ramki zebym cie poznal jak bede na wycieczce w mc albo frazesie :)
Akurat szedłem na nogach :) ale ramki na pewno założę bo jeszcze ich nie mam ;)
pozdro dla 147 widzianej dzis kolo strazy w godzinach poludniowych :)
Pozdrawiam kierowcę Volvo na ramkach Alfaholików widzianego dziś na Windakiewicza w Bochnii :)
Tak zauważyłem ostatnio że strasznie dużo Alf przybyło w Bochni , ale większość posiadaczy to takie Antki i nie odmachują tylko się patrzą z miną"o ch*j mu chodzi o.0" :D
Mi parę razy na podniesienie ręki odpowiedziano tak samo ale raczej tylko chyba z odruchu że może kogoś znam a nie że wiedzą o co chodzi z pozdrowieniami alfaholików.
Volvo ?? Alfy sa w dobrych cenach i wyposazeniem :)
Dziś obok mojej zielonej strzały(punto) pod Coldem około 13.30 zaparkowała czerwona 147 1.9 jtd(prawdopodobnie) Pozdrowienia ! ta Bella była na ostatnim zlocie :D
A tak zapytam kiedy następny zlocik ? może 8 albo 9 marzec ? ja bym proponował 8 :D
ja mowie odrazu ze odpadam musze troche podrobic zawieche ;/
Ja odpadam miedzy 10 a 23 bo moja bella idzie do poprawek lakieru :)
no 9 to nie 10 :D Oooo to w końcu będzie czysta haha :P
9 mi pasuje więc pisz godzinę i gdzie to się stawię :)
15.00 myślę że będzie okej :D