chyba tak,umarł:( coś ciężko budzimy się na wiosnę :confused: brak pomysłów:girl_wacko:
Ponoć koło Arkonki jest nowo zrobiony parking i ławeczki miejsce na ognisko i grila.
Printable View
chyba tak,umarł:( coś ciężko budzimy się na wiosnę :confused: brak pomysłów:girl_wacko:
Ponoć koło Arkonki jest nowo zrobiony parking i ławeczki miejsce na ognisko i grila.
to fakt od piatku do niedzieli nie ma tam nawet gdzie auta postawic :) przynajmniej widac ze pomysl trafiony. W tyg za to nie ma najmniejszego problemu
Na Taczaka widziałem jakieś nowo wybudowane miejsca na ogniska tylko nie wiem czy da się tam wjechać samochodem .
Fajna miejscówka jest też w dolinie siedmiu młynów - czy jakoś tak - jedzie się przy głębokim w stronę Pilchowa - i tam przed zabudowaniami pierwszymi trzeba skręcić w lewo w polną drogę - później lewo i jeszcze raz lewo - przeważnie auta jakieś tam stoją zaparkowane... Kilka kroków i już mamy idealne miejsce na grilka - tylko do aut trochę daleko, więc.... sam nie wiem :)
No proszę ...jaka burza mózgów:girl_wacko:. Na Arkonce nie byłam więc nie wiem jak jest w weekend.
Może coś wybierzecie:
http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1...,13828830.html
Może z uwagi na to, że dawno się nic nie odbyło, to proponuje spotkać się.
Niedziela zamiast do kościoła to o 12 na głębokim na porannego grilla, bo po południu ma padać.
Czy ktoś się pisze?
Ja się piszę... ale na event do Szczecinka :D
kurde, myślałem, że to w sobotę. A ktoś się ze Szczecina do Szczecinka w niedziele wybiera?
ja bardzo chętnie ale mam dyzur w niedziele w przychodni:(
Czesc,
nie dawno stalem sie posiadaczem alfy i wszedlem w ten watek sprawdzic czy moze alfiarze spotykaja sie gdzies w Szczecinie. Ale z tego co widze chyba nie ma takiej tradycji :) W Polsce jestem tylko 1 tydzien kazdego miesiaca i jak by odbywalo sie jakies spotkanie w czasie kiedy bede w kraju to ja jestem za :)
Pozdrawiam
Witamy, ja jestem właścicielem belli już od paru miesięcy,ale spotkań klubowych to tu nie uświadczysz :mad:
jak juz pisalem wczesniej w polsce jestem rzadko, a jeszcze musze poswiecic czas rodzince, ale moze jak przyjade ok 6 maja to moze jakies male spotkanko uda sie zrobic. Nie musi to byc wielki zlot. Z 3-4 uzytkownikow, wypijemy po 1 piwku pogadamy z 1h i do domu. Trzeba zaczac malymi kroczkami ;)
w takim razie niech bedzie 6 czerwca :)
a co do piwa to po przeanalizowania pewnych danych na tej stronie (w pliku)to po 2h mozemy kierowac ;)
No, zakończenie sezonu też było w dechę :cool:
Mam taką wizję: zielona trawa, grill, śmiejące się dzieci i Alfy... a gdzieś na końcu moja cytryna. Co Wy na to?
No to co otwieramy jakoś i tak już spóźniony początek sezonu? Chętnie bym się załapał na jakiś konkretny spocik chociaż na jednym juz byłem tzn. na 1/2 spotu:cool:
tylko ze jezeli to ma byc parking przy arkonce to odpada piatek-niedzieli mnostwo ludzi tam, czyli zostaja jakies dni w srodku tygodnia :)
może zacznijmy od sprawdzonego spotu np na Wałach? grill to trochę grubsza sprawa i nie każdy znajdzie tyle czasu :)
ok mi pasuje, to kto bierze sie za organizacje ? :D
To może za tydzień w środę tak powiedzmy o 17 na wałach?
Propsuję środę na Wałach o 17;)
ale termin :D
samochód będzie u blacharza, a ja w robocie :(
mi pasuje sroda, niedziela odpada bo w poniedzialek egzamin :(
ojjj będzie ciężko
no to jak bo widzę, że będzie jak zwykle...:cool:
z chęcią bym się ustosunkował, ale czy ktoś może podać konkretną datę, ponieważ padają 2.
Środa i niedziela.
Jeżeli środa, to czy nie lepiej trochę później 19-20
Środa, 5 czerwca, g.17 Wały Chrobrego, pod muzeum. Postaram się nie spóźnić :)
ja wpadne ale nie alfa, alfa stoi u Mozgi. Nie lepiej jednak na pozniejsza godzine bo o 17 pewnie w pracy bedzie kilka osob.
Kurcze, szkoda że akurat w środę, bo u siebie zamierzam hamulce robić wtedy :(, być może na późniejszą godzinę bym się wyrobił. No cóż, może następnym razem załapię się na spotkanko.
Niedziela tak jak wspominano na godzinę czy to 12, czy to 13 itd by mi pasowała bez problemowo.
środa może być, ale również postuluję o późniejszą godzinę (tak po 18) :)
Jeżeli godzina zmieni się na 18 również bardzo chętnie przyjadę.