bociana nie będzie
i kurde ramek też nie ma
ja sie też może zjawie :)
Przyjechałbym, ale Alfina rozgrzebana i ni ma jak.. Kolejny czwartek przegapiony... :(
szkoda, ze ramek nie bedzie :( anyway, podjezdzam dzisiaj z kolega, co dopiero co kupil 33 :)
\o/ 33 ;> fajnie w końcu coś nowego <3
Ja może też będę :)
jo dziś tyż zawitom :D
Pojawię się na pewno.
Dzięki za spota ludziki fajnie było jak zwykle KFC wymiata :P
Mac byby lepszy przynajmniej wiedzialbym jak go ogarnac :P a tak trzeba bylo pytac Izanego co jest co :P
KFC kasowo + najedzeniowo wychodzi lepiej niż Mac :D hehe
jesli mozna wkleje tu link do hyde parku gdzie opisalem pewna wazna dla mnie sprawe:P http://www.forum.alfaholicy.org/hyde...k_okolice.html
A nas chyba potraktowali jako żółtodziobów :P Bo dali nam dziwny ten kubełek :D A wyraźnie powiedziałem "taki sam jak koledzy wzięli" :P
No wlasnie juz nie pojade do KFC w maku widzisz cos daja:P a tu problem z podzialem:P heh
yoyoyoyo badki zdjol bylo wpytke wpadne kiedys na dluzej :) milo bylo zobaczyc wasze gebiska:P:P
Wpadaj tym swoim wozidłem na B.. :P haha łoboczymy co żeś to kupił synqu :)
Cześć, jako nowy alfaholik wpadne po raz pierwszy w ten czwartek :D
Bocian, jak tu zerkniesz to jest prośba - jak będziesz miał ramki to odłóż dla mnie jedną bo mi pęcła :P Pozdro :)
Witam, jak tylko moja bella dożyje to przyjade w czwartek bo pilnie potrzebue pomocy!!
ja obiecuję wymienić pasek do czwartku żeby nie było wstydu na KFC ze mna jechać :)
ja sie zjawie jak zwykle zresztą :D
Ja w czwartek jadę swoim do roboty :P to może podjadę po 22 :P
Jeżeli ktoś jeszcze będzie ;)
o ktorej się ustawiacie? dalej o 20 czy juz o 19?
chyba dalej 20 :D z tego co kojarze to i chyba dalej niebieski :P
Hansik :P jak coś to będę dzwonić :P
To może i ja wpadne będzie ktoś z kompem żeby mnie podpiąć?
jo mom tako wtyczka u siebie
ale ...
podpinom raczy same dziołchy a nie chłopów
co innego jak być chcioł autko podpiąć ale podpinać ciebie to nie wiym czy kto bydzie chcioł
:lol:
jak mnie ktoś odwiezie po spocie do domu to wpadnę :P bo jestem bez alfy :(
hihi dziołche moge Ci przywieź ale gdzie jo takom starom znajde żebyś te zużytom wtyke podpioł;)
a tak serio to wiem że Cie nie będzie jak zwykle ale żuć do fury kabel i laptoka
Bocian, weź rameczkę :P :D Jeśli masz i możesz ;]
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...d1bb62fa10.jpg
Pogoda będzie w miarę ok :P więc powinny być jakieś kreski :)
jaaa Pysztyry na kresce Aniucha musisz liczyć na Izanego haha :) ludzie to już jutro :D
Ja tez chyba sie zjawie jutro :)
Tylko małe pytanko to jest nadal pod Realem czy juz pod Go Sportem?
niestety w tym tygodniu mnie zabraknie :/
P4 - chyba do nosa... :D
Byda :D Albo i nie... Musicie mnie przekonać :P
Mnie jutro napewno zabraknie. Takze udanej zabawy! Pozdro :)
Izane to daj znać mi na kom jutro przed 20 :) bo nie wiem czy mam iść na reala czy na tramwaj :P
byda raczyj.