Obawiam się że pasek przeskoczył. Do tego ruda już zdążyła się zakraść z tyłu nadkoli.Do tego była walona w prawą stronę dość ostro. Najważniejszy jest silnik i skrzynia. Pudło można drugie kupić na przekładkę.
Printable View
Dzisiaj moja czerwoną niunię odpaliłem he he. Co do 155 kupionej od Sikora idzie na części. Pudło nie nadaje się do remontu. Miało za poważnego dzwona i nie opłaca się ją robić.
Artek, ale Dziadkowa też będzie na wałkach QV;)
Zostało do zrobienia:
wałki od QV
heble 305mm z zaciskami Brembo 4tłoczki
ecumaster3
opony już w drodze
i dużo pierdołek
Hamownia
Ktoś szukał świec Champion RN7YC bo mogę mieć 2 nowe komplety.
Ja też się piszę!!!!!!
Mowi się trudno. Trzeba będzie gdzie indziej zakupić.
Mechanik tak kręcił rozrusznikiem ża zatankował kilka litrów paliwa do oleju:D
Olej trzeba zwalić i wymienić na nowy
To aż 8 litrów Ci trzeba? Ustalili już coś czy dalej się męczą?
Mogłeś na litry kupić,ale jak kupisz kolejne 4 litry to będziesz miał na wymianę do drugiej i na dolewkę zostanie hehe
A kiedy masz zamiar podmienić przepływkę by to zbadać?Czujnik przełożyć to chwila.Tak,tak wiem nie masz czasu:D
Wtryski sprawdzone?
Zaczyna robić sie cieplej to i czas znajdę żeby pogrzebać
Dobrze by było,bo nie ukrywam,że bardzo ciekawi mnie co tam się wys.ało.
Gdyby ktoś chciał zakładać koła od FC,to wrzucam foto poglądowe.Załącznik 88119
Hmm fajnie,ale kurde coś mi tu nie bangla.Swastyką mi tu zalatuje:D Musiał bym to na żywo zobaczyć,bo pod innym kątem inaczej wyglądają.
Eeeee nie wyglądają na 155 dobrze
Mają wysokie ET i za głęboko siadły.
http://www.autoscout24.de/Details.as...000&asrc=st|as
wtf? i po co tyle światła?
Alfa dostała dziś nowe życie:P po konsultacji z naszym GURU założyłem przepływkę ze Złomka do czarnej V6 i odrzyła;)dodam tylko że przepływomierze mają takie same numery ale ten z czarnej ma wyryte made in france a w zielonej był germany.
Pod kompa nie zdążyliśmy podłączyć,ale po świętach zobaczymy co tam system pokaże.
A wcześniej komputer pokazywał błędy?
Działo jej się coś?
BTW Moja dostała nowe felgi,ale dopiero jak alfa wyjedzie z garażu to się nimi pochwalę.
E tam, trzeba wyjąc przepływkę i delikatnie oczyścić odpowiednimi środkami jak by przepływka padła to błąd byłby stały
Masz coś do 17??:P
A co z motorownią zielonej?? Wsadź to gdzieś bo aż szkoda żeby tak pięknie brzmiąca 12V leżała gdzieś w krzakach.
Artas rozbierasz już zieloną?