No widziałem widziałem. Ja do szkoły muzycznej chodziłem za młodu to się połapię może. :)
Printable View
No widziałem widziałem. Ja do szkoły muzycznej chodziłem za młodu to się połapię może. :)
Sivax ma racje szcegolnie ladnie to wyglada w nocy wszystko sie swieci na suficie tez prawie jak samolot.
ANET widzę że się na forum udzielasz ładnie. Ja oglądam sobie na allegro 156 po liftingu bo mnie nachodzi. Na 159 mnie nie stać to może chociaż tyle...
Ja poproszę zdjęcie w nocy. :)
- - - Updated - - -
ANET Twoja Alfa: link Co prawda komórą ale nawet spoko wyszły w tym deszczu. :)
Zdjecia super jestem pod wrazeniem.Tez myslalam kiedys o zmianie na nowszy model w moim wypadku chodzi o 166 po FL gdyz to jest jak na razie ostatnia limuzyna AR 159 jest piekna ale troche mala w srodku bo to jest nastepca twojej 156.
Nie no nie rozstanę się z nią. :) W swoją włożyłem masę roboty i kasy (nie tylko zawieszenie robiłem). Znam ją na wylot i jej ufam w 100%.
Poza tym lista "to do" jest jeszcze nie zamknięta i nie zostawię tak mojej alfy bez pomocy żeby ją ktoś dojeździł. :)
Alfa super, jeszcze na zywo mialem okazje ogladac :D aa na ostatniej fotce to nawet 156 autora zdjec (chyba) sie zalapala :D
Chyba z cichym sie znamy z grilla?
Zgadza się zgadza. Załapała się troszkę.
Nie byłam pewna na 100% ,więc nie chciałam strzelić gafy.
No to gorąco pozdrawiam mam nadzieję że się spotkamy w NS,lub też Bochni.
jesli bedzie spot w grudniu :p to bedziecie mogli zobaczyc alfe 2.0 turbo 220 PS:P
Ale w jakim nadwoziu bo nie napisales jaki model? Czy 156?
Przeróbeczka sebek?
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
no alfeczka 156 2000r :) i silnik z fiata coupe 20v turbo 220km i wiekszy intercoolr ladne orurowanie blow off HKS dolot K&N i wydech kwasowka:P wtryski tez moze wieksze :)
UuUuuu... :D too musisz wpasc na zlot i sie pochwalic :P
na forum tez wlasnie dzisiaj znalazlem kolega zaczyna przerabiac
http://www.forum.alfaholicy.org/tuni...jekt_20vt.html
Cos koledzy z NS i okolic jestescie malo aktywni na forum co z Wami?
życiem zajęci:P
No to nie zawracam wam gitary!
nie wszyscy :p zdarzy sie ze i czas sie znajdzie na forum:PP
No fajnie bo bardzo lubie NS tutaj mieszkalam w dziecinstwie mam sentyment do tego miasta.
Zawracaj zawracaj. Niech się coś dzieje. :) Aktywiści potrzebni.
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Po dłuższej przerwie w aktywności na forum zacząłem czytać ten temat. Szkoda że ominęło mnie kilka zlotów.
Gdyby był organizowany jakiś zjazd alfaholików w weekend to chętnie się pojawię. :)
W tygodniu niestety nie dam rady ponieważ pracuję w delegacji
Niestety do NS nie wroce mieszkac przynajmniej na razie,ale tak jak pisalam wczesniej odwiedzam to miasto co najmniej raz w miesiacu,w Bochni gdzie teraz mieszkam mamy grupke Alfaholicow i organizujemy spociki pod firma w ktorej pracuje jest to Auto centrum Texon wiec musimy sie kiedys umowic i zapraszam Was do nas na kawe i inne niespodzianki.
a ja tez moge wpasc na te niespodzianki pomimo ze nie jestem z NS;)??
Oczywiscie ze tak,witam Cie serdecznie jak tylko cos zorganizujemy czuj sie zaproszony,probuje tez sciagnosc forumowiczow z Brzeska i innych okolic.
ale mam nadzieje ze kawe dobra serwujesz;)??Moze kiedys zawitam ale kiedy to nie jestem w stanie powiedziec.Dobrze ze mam jakies fotki Twojej 164 to czasem zerkne bo naprawde piekna jest.A te niespodzianki to przykladowo jakie sa??
no tez ciekawy jestem tych niespodzianek:PP ja chetny jestem bo lubie jezdzic :P i moge na taki spocik sie wybrac:))
Kawke wypijemy z ekspresu w firmie a pozniej taki mam plan pojedziemy gdzies posiedziec,a co do niespodzianek zrobimy moze jakies proby sprawnosciowe/jest bardzo duzy plac/ konkurs na szybkie mycie na myjce bezdotykowej wszystko jest do obgadania.
Anetka dobrze prawi że u niej dobra kawa a z atrakcji to w poniedziałek np. robiliśmy sobie u niej przeglądy które nawet nawet wyszły :) Więc jak coś ogarniemy to napewno wszystkich chętnie zaprosimy :)
Jak będą niespodzianki to i ja przyjade :)
Dokładnie tak będzie.
Too musimy sie zebrac, dogadac termin i jedziemyy !! :P
Na razie choruję ale napewno coś wykombinujemy w listopadzie.
Noo w Listopadzie by najlepiej bylo.. :)
jaa teraz jezdze po mechanikach i szukam kogos kto Mi kolo odkreci, bo zlapalem kapcia z przodu, i chcialem to odrazu zrobic zajezdzam do mechanika aa Ci mowia ze kola sie nie da odkrecic.. bo sie sruba obrobila i wkladam klucz do srodka i sie kreci w kolko... ;/ i jest maly problem bo sie nie odkreci jednej sruby i auto stoi pod domem na kapciu :(:(
Musze szukac kogos kto ma jakis sposob na too...
Noo da rade, ale musi byc jakis dobry spawacz i dorze to zrobic, bo szkoda Mi felgi.. ;/ ;/
Jeszcze bede jezdzil zeby Mi ktos dorobil taki klucz jak ja mam, tylko ze minimalnie wiekszy, zeby go wbic w ta srube i moze wtedy sie odkreci, aa jak juz to nie pomoze, to tyylko spawanie chyba zostaje...
Ale masz obrobiona srube czy zerwany gwint w piascie i sie nie da odkrecic?