Pablo ile by kosztował millers diesel eco max 0.5l + wys do ldz?
- - - Updated - - -
LIQUI MOLY Speed Tec Diesel - dodatek polepszający przyspieszanie 250ml co powiesz na temat tego?
Printable View
Pablo ile by kosztował millers diesel eco max 0.5l + wys do ldz?
- - - Updated - - -
LIQUI MOLY Speed Tec Diesel - dodatek polepszający przyspieszanie 250ml co powiesz na temat tego?
Podobny środek.
http://www.pablogarage.pl/sklep/?23,...l-power-ecomax, po rabacie 60 pln + wysyłka
LIQUI MOLY Speed Tec Diesel 250 ml mogę mieć za 40 pln
Jest jedna istotna różnica. LM 250 ml starcza na 70 l paliwa, natomiast ECO MAX Millersa 0.5 l. starcza na 500 l. paliwa.
hhehe czego to nie wymyślą w celach marketingowych.
Chodzi mi tylko o to czy milers i lm mają takie same działanie,bo szczerze ja po wlaniu "szota":D zauważyłem lepsze przys(lepsza reakcja na gaz) i cichsza praca
Nie wiem jak działa LM, ponieważ nie stosowałem.
Millers oils Diesel ECO MAX jest preparatem poprawiającym proces spalania paliwa i naprawdę działa korzystnie.
Używam go od około 2 lat i wszyscy, którzy go spróbowali również. mam kolegę, który jeździ swoimi autami w trasy i kupuje ten preparat kartonami po 10szt. na raz. Mówi, że znacznie spada zużycie paliwa i opłaca się bardziej niż tankowanie paliw pseudo premium.
jeden z kolegów z AC jeździ Alfa 156 w wyścigach i również używa ECO MAXa, tak naprawdę to dzięki niemu zastosowałem ten preparat po raz pierwszy. To naprawdę daje wymierne efekty, i nie jest to efekt placebo.
Panowie który z olejów półsyntetycznych najbardziej byście polecili do 14 letniego auta: Millers, Valvoline czy Motul? Generalnie biorę pod uwagę któryś z tej trójki po przetrzepaniu wielu tematów w internecie na temat olei. Teraz tylko została ostatnia kwestia - który? ;)
Polecam motula 6100