Czyli się sprzeda w cenie na kilogramy myślisz?
Printable View
1500-2000 to realna cena u nas na rynku ale pracy przy autku dosc duzo jesli chce się mieć super autko
Jeśli auto bylo tylko malowane to żaden problem. Gorzej jak miało kiedyś takiego dzwona z przodu jak teraz z tyłu. Moim zdaniem realna cena za nią nie więcej jak 1500 złotych.
Ja je podwędziłem ale do kupna nie doszło. Właśnie odmówiłem przyjęcia przesyłki pobraniowej bo cena w magiczny sposób wzrosła o 100 złotych :) Sprzedający w smsie bardzo przepraszał, że się pomylił, że mu żona wystawiała na aukcję te lusterka... Czyli pewnie będą do sprzedaży znowu, w wyższej cenie, potencjalnego kupca przestrzegam, żeby uważnie przeprowadził transakcję z tym sprzedającym - żeby znowu cena nie wzrosła po drodze.
Janusz biznesu ;) pewnie miał kilka/kilkanaście maili że mu dołożą 50 lub 100 zł ;) nie zdziwiłbym sie jakby to zrobił ktoś stad.
Ale sami prowokujemy takie sytuacje niestety- kupując na zapas, pisząc wszędzie ze to towary deficytowe. Na forum wszyscy koledzy, poza to juz wojna na całego.
Jest dokładnie tak, jak piszesz. A najlepsze jest to, że jakbym musiał, to bym je kupił za tą stówkę więcej :)
Miałem do zapłaty 232 złote - czyli przesyłka 132 pln :)
Były wystawione 2 lusterka, jedno uszkodzone, po 50 każde.