Dzięki za spotkanie Panom, którzy przybyli. Szkoda, że nie udało mi się Was wkręcić, ale i tak było fajnie Was poznać. Postaram się bywać w każdą środę! :)
Printable View
Dzięki za spotkanie Panom, którzy przybyli. Szkoda, że nie udało mi się Was wkręcić, ale i tak było fajnie Was poznać. Postaram się bywać w każdą środę! :)
Tak z ciekawosci.. To jak sie skonczyl kkn bo niestety nie byłem w stanie dotrzeć?
KKNów aktualnie nie ma, sezon rozpoczynam za miesiąc z hakiem.
A co do upalania to Magik dobrze mówi - jak ktoś upala jak burak w bejcy albo astrze gejesi to jest wypraszany, mam umowę z Plazą na użytkowanie terenu, więc staram się dbać o spokój ;) Tak samo jak na przyszłość mam do Was prośbę - nie stawajcie między klasykami, chyba że macie 75tkę, 33 albo coś wcześniejszego. Nowsze to nie klasyki, mówię to jako posiadacz 164 i organizator spotów, zlotów i rajdów ;) Staramy się, żeby obszar gdzie stoją klasyki był tylko dla nich :)
nie ma problemu, daj info kiedy pierwszy zlot bedzie to moze jakas wieksza grupa od nas sie pojawi. anyway mnie jutro nie ma.
Elyta sie zbiera pod plazą :P
Wynika z tego ze ja z pomarańczowymi obręczami nie mam co się pokazywać :confused:
Haha :D no to poczekamy ten miesiac :D
Bedzie ktos dzis?
Ja bede. Ktoś jeszcze wpada? :)
ja tez będę
Na parkingu krokusowym, czy pod plazą??
krokus 19