Johny pamiętam ze mówiłeś o tym ale wiesz wrazie W trzeba coś mieć :D
Printable View
Johny pamiętam ze mówiłeś o tym ale wiesz wrazie W trzeba coś mieć :D
że do kogo? ;p
Jak kupujecie bilety przez net to kosztują 22 euro od osoby. http://www.irishfestivalofspeed.com/buy-tickets/
Ja już mam kupione.
Ja jeszcze nie, polecialy mi dwie opony z tylu ostatnio, dobrze ze mam jeszcze stare 17stki. Samochod to jednak skarbonka bez dna.
Sent from my C6603 using Tapatalk 4 Beta
ja z Michalem juz nie jade w trase :P znowu cos mi bella strzeli focha ;)
hehe ja jeszcze nie wiem na 100% czy bede ;) to jednak 4 osoby do zabrania w daleka podroz ;) zobaczymy jak moj Tata bedzie sie czul ;)
- - - Updated - - -
bedzie ktos jechal przez Dublin?
A mi doszły w końcu eibachy pro-kity miałem dzisiaj je wrzucić na auto to trochę męki było z odkręceniem śruby zabezpieczającej z tylnego prawego koła ale nabicie nasadki dwunastokątnej załatwiło sprawę i mam nadzieje,że w PL alu mi nie ukradną bo wyrzuciłem wszystkie z auta:)
- - - Updated - - -
Ma ktoś namiary na Łukasza (Galway)? mówił na spocie,że ma puche na zbyciu bo on ma wydech od 2.4 a moja nabrałaby trochę rasowego wyglądu.
Artur: zabawne;) tym razem wezme linke to ciebie pociagne;)
Ja dostalem dzis oponki na kreche od znajomego. Ale nie wiem czy pojade bo się okazalo ze jakas robota sie szykuje. Ale nie bede zapeszal, zobaczymy.
Alf nie okradaja. Jak chcialem zeby mi otoworzyli auto bo zatrzasnalem kluczyki to sie skonczylo na biciu szyby. Podobno bardzo ciezko Alfe otworzyc. No a z felami to różnie moze byc. Ja np. Juz nigdy nie pojade do pl na 18" kupie jakies zdechle 16 bez bieznika i w trase;)
Jakby ktos chcial to ciagle mam telefony 17 stki z dwiema oponami, do jazdy jeszcze, za 60e.
5 kolek mam :) 2 oponki w miare na zapas nie dziurawe nawet do jazdy, reszta smietnik.