dzisiaj i wczoraj widziana czerrrrwona AR 156 kolegi Shawo w miejscu pracy, alfa nie do pomylenia, na tych felgach wygląda rewelacyjnie.
Printable View
dzisiaj i wczoraj widziana czerrrrwona AR 156 kolegi Shawo w miejscu pracy, alfa nie do pomylenia, na tych felgach wygląda rewelacyjnie.
Widziana policyjna 159 stojąca w ogniu niestety na autostradzie na zjeździe na Złotoryję :(
Dziś znowu we Wrocławiu widziałem AR GT. Piękna maszyna. Stała koło głównego PKP i ma customowe tablice rejestracyjne - po napisie wnioskuję, że jeździ nią niejaki Soy, ktoś z tego forum?
widzana dzisiaj na bielanach na parkingu przed ikea czerwona alfa 147 z pieknymi felgami TI :) rejestracja cos chyba FZG.. stalem obok ale niestety mazda. Alfe obszedlem cztery razy - felgi genialne! pozdro :)
Pozdrowienia dla czerwonej 147 widzianej w Złotoryji pod Ośrodkiem Kultury na blachach DZL KT11.
Ładne felgi.
A to mattom :) Dziś w Złotoryi widziana też zielona 166 ale pani kierowca mnie nie zauważyła :) Parę dni temu ktoś mi machał na trasie Złotoryja Legnica ale że byłem nieobecny duchem to po minięciu dotarło do mnie że z Alfą się minąłem :) Pozdrowiłem awaryjnymi :)
Zrobiłem fotkę nawet:) Wracałem ze Szklarskiej z kumplami i chwilowy przystanek zrobiliśmy.