-
Wymienilem kompletny rozrzad z wariatorem, uszczelniacze, dotarte zawory, glowica po szlifowaniu, zmieniony olej na Valvoline Max Live 10w40, filtr ojeju Mann, filtr powietrza Filtron, zrobiona plukanka silnika Millers Engine Flush, swiece NGK, zmienione kola na zimowe, zaliczona myjnia, woskowanie lakieru i czyszczenie wnetrza:)
-
Może nie w Belli a Udi umyta, nawoskowana,odkurzona bo po zrobieniu prawie 1 tyś.km w zeszłym tygodniu ze srebrnej zrobiła się czarna:P A teraz pada deszczyk sobie i szlag mnie trafia bo 3h spędzone przy aucie pójdą na marne:(
-
Dostała zimowe buciki, co by nie musiała potem stać w kolejce u wulkanizatora:D
-
w poniedziałek Gtv trafiła do gastrologa :)
jakiś bałwan wyciął katalizator i wspawał rurę, ale nie miał nic średnicy 60mm, to dał ledwo 48mm, bolało mnie to i obecnie jest zastępczak kata na średnicę 60mm :D
na głośności się nic nie zmieniło, ale nie 'pierdzi' przy mocniejszym wciśnięciu gazu
-
Wczoraj Bella dostała zimowe obuwie. Może troche wcześnie ale z racji wyjazdu nie chce zostawiać mojej drugiej połowy z wymianą:P
-
Ja dzisiaj rozpocząłem konserwację podwozia ;] Jednak z powodu tego, że mi się chce to zacząłem od wymontowania środka Alfy i zabezpieczenia podłogi wewnątrz samochodu :)
-
wypucowana,odkurzona,wymiana żarówki podświetlenia prędkościomierza :)
-
-
Zmieniłem kapcie na zimowe oraz umyłem :)
-
od momentu kupienia nie chodził zamek w drzwiach pasażera, nie używałem go bo centralnym z pilota otwieram ale teraz po wyjęciu i wyczyszczeniu przez specjalistę śmiga aż miło :) ponadto wymieniona dioda podświetlania zegarów