Hmmm... niedziela? W sobotę 2.08 organizuję spot Hondy Civic EP (zażyłości z poprzedniego auta, zresztą jestem tam moderatorem), więc może i dałbym radę wpaść się przywitać kolejnego dnia z Alfą.
Przyjmiecie świeżaka :P?
Printable View
Hmmm... niedziela? W sobotę 2.08 organizuję spot Hondy Civic EP (zażyłości z poprzedniego auta, zresztą jestem tam moderatorem), więc może i dałbym radę wpaść się przywitać kolejnego dnia z Alfą.
Przyjmiecie świeżaka :P?
Wpadaj śmiało im nas więcej tym lepiej :)
Dodano po 22 minutes:
kto ma fejsa niech udostępnia
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
jak ktoś ma jakieś uwagi niech pisze jak ich nie będzie jutro wstawiam na różne fora
A mamy jakieś dojście np do Lancii ? Bo byłem na forum Fiata tam za wiele się nie dzieje ale też można by poinformować.
Goora nie takiego Świeżaka ja już znam twoją 159 :D hehe, u mnie już udostępnione będę męczył znajomych co mają włoszczyznę żeby wpadli na spot.
Proszę też żeby monitorować sprawę na innych forach i odpowiadać pytającym, żeby nie myśleli że to podpucha. :D
Cytat:
Czyli jednak pomysł się spodobał :) oczywiście nie zabraniamy przyjechać nawet Pagani lub De Tomaso ( o ile wogóle jest choćby jedno w Polsce ) Może być też Lamborghini, Bugatti itd :) co prawda to już nie do końca włoskie marki ale ... ;)
No i nie zapominajmy o ! >>>> Iveco :)
Widzę, że nikt nie zrozumiał mojej aluzji i większość brnie w zrobienie jakiegoś totalnego syfu, Alfa to Alfa tak jak pisze Bajon.
Jak jest wszystko od wszystkiego to jest do niczego, mnie taka forma zupełnie nie odpowiada.
A mnie nie przeszkadza jeden taki spot w roku gdzie razem z nami zbiorą się tez inne auta z grupy Fiata. Szczególnie w wakacje gdzie frekwencja jest zawsze taka sobie. Ale tak jak pisałem, Alfa to Alfa i wolałbym mniejsze spoty Alfy niż większe czego popadnie. Chodzi mi w szczególności o spoty NIEDZIELNE gdzie frekwencja przeważnie jest niezła, i jest fajny klimat. Co do czwartków to jestem za występami gościnnymi, bo w czwartki zawsze jest nas raczej mało więc jestem za zapraszaniem innych marek lub odwiedzanie innych spotów jak te pod Magazynem Bawełny.
Oczywiście nasze spoty są dla wszystkich prawdziwych miłośników Alfy, nawet tych, którzy w chwili obecnej nie mają Alfy (np. Kacu czy Szczepan czy nawet Kuba, który jeszcze niby ma Alfę ale mentalnie juz się jej pozbył ;) ) - to inna para kaloszy.
Bez przesady z tym syfem, nie pomyślałeś że można w ten sposób np użytkownikowi Fiata pokazać Alfe i może stanie się przyszłym alfoholikiem
Panowie zobaczymy co z tego wyjdzie najwyżej druga edycja jeśli się w ogóle się odbędzie, będzie na pewno w innym miejscu i czasie. Ja osobiście jestem za spotami z innymi włoskimi autami ale dlatego że po prostu lubię włoskie autka.