Az tak Ci dupke wytłukło na 18-stkach? ja teraz latam na 225/40/18 i obniżonej zawieszce :)
Printable View
Coz zalezy od tego gdzie w Pl jedziesz. Ja musialem ze swiecka do Olsztyna a pozniej po Olsztynie jeszcze. I nie bylo to najprzyjemniejsze a sa bardziej dziurawe miasta w Pl. Tragedii nie ma ale szkoda opon i felg. Lepiej zarzucic stare 16 albo 17. To
Jest jednak 2tys km i czuc te 18 niestety, szczególnie w PL.
Sent from my C6603 using Tapatalk 4 Beta
A wiesz roznie to bywa hehe;) moze ktos wezmie do wieswagena ;) Jedna pare sprzedalem do Forda a skory czarne poszly do jakiegos Campera;) hehe
Oczywiscie do wieswagena kolegi;)
Jade do Leżajska (piwko chyba piłeś :) u mnie drogi jak i na podkarpaciu są dobre więc co do tego obaw nie mam. Wiem,że kawałek drogi jest ale damy rade :)
- - - Updated - - -
Dzisiaj zamówiłem górny lewy wachacz i końcówki drążków i cena wyszła 93f. Chyba kupie wieśka będzie tańszy w utrzymaniu :D
eeeee Panowie ;) wie moze ktos gdzie mozna kupic starszego spidera za dobra cene? ;) rocznik ponizej 1983? ;) korci mnie zeby zmienic 159 na cos vintage ;)
Jakiś czas temu był na gumtree był taki http://www.gumtree.com/p/cars-vans-m...der/1014889926tylko jak szybko się pojawił tak szybko zniknął :)
Teraz ten spiderek jeździ w mojej okolicy na Finglas :D
często go widze i aż serce szybciej bije
a z tego co go widziałem to super się prezentuje