A co proponujesz oprócz Black Hole? Może jeszcze jakaś glinka i wosk ?
Printable View
Glinka żółta vallet pro i wosk Soft99 Fusso Coat
123myjesz ty to mi też poproszę na pw wiadomosc:)
Napisane na Commodore C64..;)
Car pro essence. Masz cleaner i glaze w jednym. Mozesz go warstwowac
Nakłada sie i dociera bez problemy. Na to mozesz polozyc dowolny wosk. Np tester FK HiTemp lub jakis a nawet QD w sprayu. Fo Show, Adbl itp. Glinka od Soft99 jest super. Poslizg na samej wodzie.
Szampon dowolny z neutralnym Ph. Swietny jest ADBL o zapachu coli.
CarPro Essence to nie cleaner.
To pasta finiszowa z zabezpieczeniem opartym na SiO2.
No popatrz a kilka stron wczesniej (338) polecałes go Pływakowi jako cleaner i sam pisałes ze stosujecie go pod Reload.
Zreszta w sklepach jest opisywany jako glaze, cleaner AIO. Choć zgadzam się z Toba ze moze byc użyty jako finish i niewymywany juz po tym bo widziałem jak go tak stosowano. Sam z ciekawosci musze go uzyc jak pasty. Wymyje i zobacze czy usunał holsy.
A co myślicie o Koch Chemie cabriodach versiegelung do zabezpieczenia dachu, przyglądam się ostatnio detailingowi, ciekawy temat... :o:o:o
Kończę już Shiny Morning Dew. Co doradzicie sprawdzonego i dość popularnego w zbliżonej cenie i pojemności? Chciiałbym coś nowego wypróbować, SG to był mój pierwszy qd (na nieprzygotowanym lakierze, po zimie, umytym tylko gabką kropelkuje ładnie ok. dwóch miesięcy). Lakier błękitny metalic (gabiano azzurro).
Dziękuję za informacje.
Adbl qd1 spróbuj. Kupiłem ostatnio butelkę i jest bardzo przyjemny w użyciu.