Dzwiek z wydechu tez taki bardziej rasowy wtedy.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
Pewnie słychać łańcuszek rozrządu, nie ma co się przejmować ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
:edziahaha: co za ekspert ci to powiedział?
Prawdziwe wskazania komputera zależą tylko i wyłącznie od jego oprogramowania i tego czy producent chce nam powiedzieć prawde.
Masz giulie i nawet nie wiesz ze twój komp klamie. Maksymalnie pokaże ci chwilowe spalanie nie wieksze niż ile 15 litrow? Wiec w ciemno obstawiam ze giulia według kompa nie spali wiecej niz te 15 litrów,mimo ze auto cisniete po miescie wypije np. 20
Średniego nie liczy chyba zaczytując z ekranu tylko dzieląc litry z baku przez kilometry. To ze nie pokazuje powyżej 15 nie oznacza, ze komputer nagle nie wie ze spała 25 ;) myślisz ze działa jak pies, co schowa łeb za kubeł i myśli ze go nie widać ? ;)
Dokładnie tak myślę:D
I nie sądzę aby komputer liczył średnie spalanie tak jak napisałeś.
Jest ktos w giulii 2.0 komu średnie spalanie wyszło powyzej tych 15 litrów?:)
W alfie jestem w stanie uwierzyć we wszystko. W 156 po lifcie jak auto stoi to komp wcale tego nie liczy do spalania i efekt jest taki ze w miescie pali tyle co na trasie wedlug kompa
Wraz ze zmianą cennika wzrosła cena Gulii dla biznesu do 130 tys zł.
W tym roku będzie historyczna chwila w której [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo będzie miała rekord sprzedaży w USA ;)
W Antyradio była dziś informacja, że w przyszłym roku będzie dostępna przy rejestracji mniejsza tablica dla samochodów, które nie mają wystarczającego miejsca na standardową, np. auta z USA. Ciekawe, czy do Alfy będzie można taką wybrać.
Dziś sprawdziłem te "amerykańskie" które można zamówić dziś - do Alfy nie pasuje rozmiar(za duża).
Mają być dostępne od 1 lipca 2018
Ja piszę o dostępnych dziś. Szerokość 340 mm x 240 mm wysokość.
Wg Samar w top 30 modeli premium nie ma żadnej Alfy. Są za to BMW3, Mercedes C, AudiA4 i Volvo S60.
BMW 3 ze 1539 szt ma wzrost sprzedaży chyba z 50%.
W małych miastach zgoda, ale na na dzień dzisiejszy one nie są klientelą. W dużych miastach powyżej miliona [notranslate]Alfa[/notranslate] jest rozważana na tym samym poziomie co BMW czy Mercedes. Nowa [notranslate]Alfa[/notranslate] nie 156 czy 159
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
To aż w jednym :)
Mamy też kilka aglomeracji w tej skali - Trójmiasto, Śląsk.
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
Nie wiem czy tu zagląda, ale pozdrawiam kierowcę białej veloce, który machał dzisiaj do mnie rano w Krakowie na 7. Tak se miło suneliśmy w korku:)
http://carsalesbase.com/european-car...-romeo-giulia/
1922 sztuki sprzedane w lipcu w Europie
Do tego w USA 1100.
A same Stelvio w Europie 2200.
Panowie, "Widziany, Widziana, Widziani".
Pani Anna Gidynska to partnerka zyciowa Marka Wieruszewskiego, ktory bardzo podobnie "przejechal" sie po Giulii, choc wiadomo zwrocil uwage na inne aspekty. Coz - Oni do siebie pasuja i z podoba maniera recenzuja samochody. Nie ze wszystkim sie zgadzam, ale sa rozsadnym glosem konsumentow.
ps. sorry za brak pl znakow ;/
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/08/654.jpg
wanna beaf, get some: https://www.youtube.com/watch?v=wRd9I9YMAq8
L.
Zostałem wyróżniony:)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/08/663.jpg
buahahahaha prawie dokładnie to samo jej napisałem :)) Wieruszewskiego nawet lubię oglądać, ale ta kuropatwa to jest taki typowy przykład baby, którą ma się ochotę zamiast słuchać to wygnać do garów.
Inna sprawa, że w niektórych sprawach ma trochę racji odnośnie samego samochodu, ale sposób ekspresji kojarzy mi się z taką typową korpo-szczurzycą
W sumie średnio mnie szczerze mówiąc interesuje Twoje poczucie wstydu - natomiast ja zdania nie zmieniam. Jeśli kobiety są traktowane w ten sposób to głównie ze względu na swoją ignorancję i tępotę i ta pani jest najlepszym przykładem takiej baby, przy której moim pierwszym wrażeniem w jej odbiorze jest "a nie masz przypadkiem cebuli do zamieszania na gazie?" Tak już czuje, przykro mi
[QUOTE=Archi;2014154]Nie podoba mi się co, ani jak ta Pani mówi o Gulii (o czym wcześniej już pisałem), podobnie jak jej reakcja i ten "tępak" (choć Twoja uwaga Azalgo była po prostu chamska).
Poczytaj jak chamsko pisze w odpowiedziach na krytykę. Zszedłem jedynie na jej poziom dyskusji.
Wiem jak pisze, i znam Twoje wpisy, dlatego napiszę tylko - nie wdawaj się w dyskusję z hmmm... tą Panią, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Szkoda na jej testy czasu i życia.
Taaaak, raczej nie mamy o czym rozmawiać. I nie jest mi przykro. To kwestia kultury, nie wstydu.
Ja się dziwię, że ktoś takim ludziom samochody daje do testowania :P
nic tam kompletny brak wiedzy, nudziarstwo, brak warsztatu, wystarczy kupić kamerke, i "jestę youtuberę"