No niestety trochę tak jest.
Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka
Printable View
No niestety trochę tak jest.
To jestem ciekaw co powiesz chociażby o działaniu Traffic Jam Assist i Highway Assist.
Jak dla mnie to działają tak źle, że aż ocierają się o brak użyteczności, gdzie w innej marce spokojnie mogę polegać na asystentach kierowcy.
Nie wiem, nie używam takich rzeczy :). Natomiast wolę rozkład mas 50/50 i napęd na tył niż najbardziej wypasione systemy w Audi.
I znowu to Audi... już pomału zakrawa to na jakiś ból dupy :P
Giulii zabrakło IMO przede wszystkim wariantu kombi + stabilności marki. Stabilność marki to takie "drobne" elementy jak zainteresowanie klientem który chce kupić auto, dostępność modeli demo, dostępność informacji o wyposażeniu i jego działaniu, rzetelny serwis na odpowiednim poziomie... no i budowanie zaufania, czyli nieco więcej niż dwa modele w ofercie, które budują przeświadczenie "za 3 lata już nas nie będzie" i każdy nerwowo myśli o dostępności serwisu (powtórka z Saab?).
Nie moja wina, że mienią się premium, a napęd mają plebejski :).
RWD to chyba tylko w R8 i elektrykach.
Premium, sremium. Żeby zaraz audi, znam takich u których Stelvio przegrało z KIA Sorento czy Hyundayem Sandra Fe.
I wcale nie chodziło o kasę bo jest podobna.
Chociaż szczerze muszę dodać, że we wnętrzu KIA nie narzekam na brak premium.
Wnętrze premium jest w DS-ach... Czy mają podejście do Alfy? No średnio. Każdy inaczej definiuje premium. Dla mnie to platforma RWD i historia marki - czyli Alfa, BMW, Jag, Mercedes.
[MENTION=8766]radosuaf[/MENTION], daj spokój kolegom i pozwól im zmienić auto (i forum). Jaki gust, takie wybory auta, tylko nie wiem, po co to dorabianie ideologii, że to zmiana z powodu słabej sprzedaży marki. To ile tych "Alfów" chcieli kupić? Fabryka nie wyrabiała z zamówieniami? Jakoś tak od samego początku tego wątku najbardziej zatroskani sprzedażą tej marki są ludzie, którzy nie zamierzają jej kupić :rolleyes: Nie wiem, skąd się to bierze? Może to jakieś kompleksy? :P