mysle ze normalnie, na to 215/40/18 i bedzie
mysle ze normalnie, na to 215/40/18 i bedzie
Kenobi ja bym sugerował przymierzyć bo jak w normalnym zestawieniu przy oponie 225/40/18 i feldze 18/8 ET35 potrafi przy obładowaniu obetrzeć na tyle nie mówiąc już o feldze 18/8 ET32 ( szprycha z GT ) to w przypadku 18/8,5 cala niby opona węższa ( 215 ) ale wolałbym przymierzyć . Bo dla ciebie i dla mnie "podwinąć" błotnik to nie problem ale wiele osób ma "tradycyjne" podjescie do tematu i choćby mini przycierka na full załadowanym aucie będzie przeszkadzać . Jakby felga była 8 cali szeroka to przy 215 -zero obcierki ale ,że jest 8,5 cala to lepiej w seryjne nadkola przymierzyć .
PS . Albo mam lepszy pomysł - Kup kolego te LIONHARTY a jak ci nie wlyzą:) to się zamienie za moje 18/8 ET35 bo mi te "lajony" spasują:D a jeszcze lepiej w 9 calach:D .
Opona miala by byś z naciagiem
z tego co pamietam 205/40 do tego dochodzi gwint wiec sztywno a samochodem w 90% jezdze sam, także chodzi mi o to czy ta felga zmieści sie czy będzie tarla o jakieś elementy zawieszenia?
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Dupiato ,że pytasz teraz jak moje 18ki leżą grzecznie w piwnicy bo zobaczyłbym jaka jest odległość do ramienia zwrotnicy na przodzi i ile do amora i wleczonego wachacza na tyle . Nie masz jakiegoś kumpla z Ałdi co wozi się z kołem 18/9 bądz 19/9 żeby tylko przyłożyć na lewarku . Bo łba se nie dam uciąć ale chyba 8,5 cala wejdzie . Tyle ,że zawsze jest to chyba:) . Ja bym widział u siebie właśnie 9 cali szeroki ale przymiarki dopiero na wiosne i się okaże czy taki setup da rade z oponą 205:)
u mnie 9 nie weszło.. ale to długa gadka i szkoda słów.
ooo Pany!!
Sam bym je kupił bez zastanowienia.. ale nie mam totalnie gotówki, naprawa auta wyssie mnie do zera.. ;( a czuję że wyglądałyby kozacko z naciągiem w 147..
http://allegro.pl/19-rial-montreal-r...919284337.html
Gdyby byly rozmiar mniejsze tez bym je wzial
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Gdyby były rozmiar mniejsze to w ogóle by nie wyglądały :P skręcane zawsze wyglądają i tak na cale mniejsze niż są w rzeczywistości..
To tym lepiej dla mnie :D może jeszcze je kupię jak będą tak stać :P