Na asfalcie też zapier... szybka jest - sam się przekonałem ;)
Printable View
dziś widziana 156 czarna o 18:45 galeria Świdnica , była łapka . któż to ?
PIONA ! :D
PS. Michał... Ty w Świdn. w lewo, ja w prawo i patrzę, a NeroVolcano mijam :D :D :D
Karol i Monika - zgubiliście kompas ? :D
- - - Updated - - -
Czekaj cwaniaku, czeeeeeeeekaj ! :D :D :D Tylko sprzedam 147... GTV przerejestruję i wtedy będziemy rozmawiać :D
- - - Updated - - -
Majkel był przede mną :D
- - - Updated - - -
Nooooooo tragedii nie mam jak na słabego dieselka :) /100PS ino/.
Ale jak ten gość mi 159'tką przy 170km/h wyjechał, to miałem miękkie nogi i prawie mokro w gaciach ... :D
Wtedy mnie wyprzedziłeś :D ^ ^ Gdyby była obniżona i miałbym pewniejsze hamulce, to i po zakrętach lepiej by szła :D
Heheh, Ty też byś pojechał w lewo, jakby Ci Klaudia nie powiedziała :P
Noo, ja już z daleka hamowałem, bo widziałem, że gagatek będzie się pchał, ale jak Ty wyhamowałeś, to nie wiem...
A żeby nie było tak całkiem nie na temat, to pozdrowienia dla kolegi z czarnej, poliftowej 156, na DSR, widzianej wczoraj na Leśnicy.
My? Ja już zdążyłam zawrócić naszą "lipną" V6,gdy Ty wyjeżdżałeś ze Świdnicy...Wracałam w przeciwnym kierunku na stację paliw...Cytat:
Nero-Volcano jechali też ... tylko trochę za nami, bo widziałem, że w Świdnicy obrali inny kierunek i może mieli trochę opóźnienia, bo mój dieselek zapiernicza:DNie to, co ich V6:D
Tak więc,kto tu się wolniej zbiera? :D
Oj,mam respekt do tego auta,gdybym miała cieższą nogę,to nie wiem czy nie miałbyś więcej na tym predkościomierzu :PCytat:
Tak, Wojtek. Twój dieselek zapiernicza, ale w terenie. Nas wszystkich wyprzedziłeś na wertepach, a że mi się nie spieszyło to Cię nie dogoniłem:PBo Nero Volcano jechali za mną i chyba bali się próby wyprzedzania TSa, bo wiedzieli, że choć niepozorny to jednak zadziorny:)
Pozdrowienia dla ekipy z granatowej 156 DSW 23xxx z ramkami widzianej przed chwilą na dachu galerii świdnickiej. Jak to się stało, że jeszcze się nie spotkaliśmy na drodze?
Nie nie. Tylko odruchowo pojechałem za Tobą, ale skumałem, że mam w prawo jechać :D
- - - Updated - - -
I miałbym okazję zaprosić go na forum ^ ^ ... Ja też nie wiem ... Szczególnie, że klocki z przodu się kończą i jutro wymiana :P
- - - Updated - - -
Wy :P
Bo my byliśmy na tamie na górze... Stanęliśmy, bo Michał myślał, że da się na nią wjechać, ale niestety :(
Pozdrowienia dla pań z dwóch jasnych 147 przed FL (DWR i ZDR), które prawie codziennie mijam w drodze do i z pracy na opolskiej lub w Radwanicach :)
O ile się nie mylę to Alfa 155 Vinc`a widziana wczoraj zaparkowana miedzy mostami Pomorskimi po 16ej