Printable View
Cytat: Napisał Cool_Kid Czyli wychodzi na to, że będzie tak jak 2 lata temu + może Konrad + może Fifthgear z rodzinką? Pablo, jedziesz z młodszym na 2 auta, czy sam? Za rok przyjade z pierworodnym :)
Ja będę jak mnie tylko ktokolwiek sgarnie jak juz wcześniej mówiłem :P
Cytat: Napisał Jony88 Za rok przyjade z pierworodnym :) Za rok to sue nie uda. Impreza co 2 lata :-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Cytat: Napisał pabloilala Za rok to sue nie uda. Impreza co 2 lata :-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 akurat podrosnie :)
Cytat: Napisał Cool_Kid Czyli wychodzi na to, że będzie tak jak 2 lata temu + może Konrad + może Fifthgear z rodzinką? Pablo, jedziesz z młodszym na 2 auta, czy sam? a ja, zostalem pominiety!!! czuje sie zapomniany i niepotrzebny:(
Cytat: Napisał czester085 a ja, zostalem pominiety!!! czuje sie zapomniany i niepotrzebny:( Napisałem, że jak 2 lata temu :P Czyli ja, Ty i Pablo :D Nie zostałeś pominięty
Cytat: Napisał Cool_Kid Napisałem, że jak 2 lata temu :P Czyli ja, Ty i Pablo :D Nie zostałeś pominięty hm, no tak.....pierw czytac, potem narzekac! :P:P:P
Ja też odpadam, powazne sprawy rodzinne, niestety nie mam nastroju. Sent from my C6603 using Tapatalk 4 Beta
Cytat: Napisał konrad251 Ja będę jak mnie tylko ktokolwiek sgarnie jak juz wcześniej mówiłem :P czytaj PW :)
Czytam czytam :P