pozdrawiam Rafała i jego piekna Alfe Romeo Galaxy :D:D wczoraj na krakowskiej po godzinie 18:D i dzisiaj na stojałowskiego, akurat wypatrywalam Alfinek ze sklepu a tu znowu Rafał:D
Printable View
pozdrawiam Rafała i jego piekna Alfe Romeo Galaxy :D:D wczoraj na krakowskiej po godzinie 18:D i dzisiaj na stojałowskiego, akurat wypatrywalam Alfinek ze sklepu a tu znowu Rafał:D
heh
TAK??
mrygałem na Krakowskiej ale stojałowskiego to juz byłem slepy-:) Pozdrówka
pozdrowienia dla czarnej 147 SC (ramki) która zasuwała w stronę Katowic przed 8:00, oraz pozdrowienia dla 166 czarna (ramki) na światłach w Ząbkowicach :)
Pozdrawiam srebrną 166 z rejestracją SY... po prawej stronie (?) i rowerami na dachu, mijaną koło 14:30 w Bielanach przed Kętami - ja dymałem na rowerku w ten deszcz :(
Pozdrowienia dla Mrutysia widzianego w piątek na wylotówce na Warszawę.
pozdro dla georga ;)
..jest prezencja Ci powiem ;D
Pozdro dla czarnej 159 JTDM na italiańskich rejstracjach. byl usmiech lapki i swiatelka wloch wiedzial o co biega:)
pozdrawiam Białe MITO przy sklepie w centrum Ligocie (pozdrawiam sąsiada piękne ma te cacko)
Pozdrawiam panów Policjantów, którzy dopadli gościa w corsie na DK1 w okolicy Bielska swoją 159 - ja prawie testowałem Giuliettę QV