-
1 załącznik(i)
Ta 2.0 JTDm, bardzo fajna ! Ciekawe tylko po jakiej "przygodzie" (jak słusznie zauważył Nitro).
Co do propozycji z Niemiec, to jestem w totalnym szoku !! Okazuje się (bazując na ogłoszeniach z furami), że Niemcy kompletnie nie korzystają ze swoich wspaniałych autostrad !! Wszystkie praktycznie diesle sprowadzone do nas, mają max 150 000, mimo rozsądnego wieku !! MAGIA!! Ciekawe co się dzieje z tymi autami, które w 6 lat robią 200 000 km ?! Pewnie je Turki kupują, no bo przecież nie nasi, rodzimy handlarze ;)
Ale wiem, wiem :
Załącznik 96002
Pozdrawiam
-
Widziss. Ja na dzien dzisiejszy mam nastukane 171 tys z czego 14 przez ostatni rok. Auto z sierpnia 2007 roku i zaloze sie ze wiekszosc by krecila nosem ze przebieg za duzy jak bym chcial sprzedac. To jest chore.
-
smiertek,
Ja mam nastukane 139 000, a samochód jest z lipca 2009. Ktoś, kto podchodzi normalnie i realnie do tematu, wie, że lepiej wziąć autko z +200 000 km przebiegu REALNEGO ze wszystkimi wymianami robionymi na bieżąco, niż 125 000 km przebiegu w 6-ścio letnim wozie na dieslu i to z Niemiec i to jeszcze po okazyjnej cenie.
śmiech...
Pozdrawiam
-
Jednak w naszym pięknym kraju kupno używanego auta, to loteria. Człowiek musi być "ogarnięty" w wielu tematach, szczegóły wyposażenia, vat, przebiegi, ceny itp.nie wspominając o technicznych aspektach :) cena mi sugerowała że auto jest godne... A jednak dopiero wasze uwagi otworzyły mi oczy... Poszukiwań ciąg dalszy:-/
Wysyłane z mojego LT30p za pomocą Tapatalk 2
-
Oglądałem już klika 159 i część z nich miała na pasie przednim odpryski farby wokół spawów tak jak na przedostatnim zdjęciu tutaj: http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C29177294.html Czy to jest jakaś niedoróbka fabryczna czy w każdej z tych co mają takie odpryski było coś robione?
-
To samo zauwazylem, w alfach ktore ogladalem.
-
Witam,
Pojawiła się ciekawa propozycja alficzki :
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-q4-C29138683.html
Jest ktoś może z okolic, by jakoś ją zweryfikować, wydaje się być ciekawą propozycją...
Z góry spasiba very much ;-)
-
Propozycja faktycznie arcyciekawa, aż ciężko uwierzyć w takie połączenie: cena - przebieg - stan techniczny - rocznik... Wszystko układa się idealnie, aż za bardzo ;-)
Niemniej, również ciekaw jestem ewentualnych oględzin.
Pozdrawiam
-
Wydaje mi sie czy fabryczna navi ktos wcisnal w panel od zwyklego radia dlatego wystaje?
-
Cenna uwaga, faktycznie odstaje, jutro mam dostać vin to coś więcej się okaże.
Pzdr.