To fajnie, jak możesz przypomni im jeszcze w czwartek-piatek :D bo ludzie lubują się w zapominaniu, ja przyciągnę jednego Fiata i jedną nową (nie znaną na forum) Alfę to tak z mojej strony xD
Printable View
To fajnie, jak możesz przypomni im jeszcze w czwartek-piatek :D bo ludzie lubują się w zapominaniu, ja przyciągnę jednego Fiata i jedną nową (nie znaną na forum) Alfę to tak z mojej strony xD
No a ja to dzisiaj potwierdzę. Mnie niestety nie będzie :(
a ja daje nowine dziś moja Pani zarezerwowała sobie 156 jak dostanie wolne w niedziele to przyciągnę ją na zlot :) zarażam Alfaholizmem tydzień temu ziomek kupił 156 dziś moja Pani haha a co ciekawe chrzestny też szuka Alfy :)
Będzie jakaś osoba co będzie latać z obiektywem i robić zdjęcia ;p ?
Witam, sam szukam już z 8msc 159 2.4 210km ciezka sprawa w polsce o coś ciekawego, może macie co polecić??
Możemy, z Łodzi, w (jedynie) słusznym kolorze i nawet forumowa, ale 200 KM co chyba nie jest wadą?:
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-...tml#59720e5b67
Hehe piękna jednak moje oko pociaga czarna kombi:) uwazam ze ten silnik 210km poprawiony mniej awaryjny lepiej dolozyc, jestem z Łodzi ogolnie ogladalem te 150km jednak ciagnac 1800kg hmm no nie jest latwo, orientuje sie ktos ogolnie czy w okolicach jest ktos powazny kto zmnieni mape, wytnie dpf zaslepi egr i bedzie jakies 250km po rozsadnych pieniadzach?