-
-
1 załącznik(i)
Czas goni nas i nie każdy z nas może się spotkać i wymienić swoje wrażenia co boli i co cieszy !!! Dziś mi się udało i mieliśmy sesję mycia .... bez ściągania koszulek http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=134841&stc=1
-
to nie było mycie :P tylko walczenie z kupskiem ;)
-
Witam wszystkich pytanko bedzie ktos dzis i czy jedzie ktos z dg?
-
Dzisiaj nie ma spota na 3s...
-
Aha no to szkoda kurcze jak dzis mogę to nima
-
Jako że z miesiąc mnie nie było to mam pytanie czy dziś się ktoś pojawi na 3 stawach?
-
-
Siema zyeby.
Jak wiadomo, te ciule hanysy mnie już nie chcą na tej zyebanej ziemi, więc paciulok im w brudną d*** na sucho! W ten czwartek odbędzie się moje pożegnanie, stypa którą sam organizuje. Musicie przywieźć najlepsze szampany, najdroższe trufle, smażone przepiórki i będziemy się bawić do białego rana, po czym nastąpi przekazanie władzy innemu zyebowi.
Jak wiadomo początki alfaholików na CĆ to Venom, P4, Izane, Aniucha i moja skromna osoba. Venom już od dawna nie jeździ i nie zanosi się na zmianę, mnie wyyebano ze Katowitz, Izane’mu mózg przeżarły anaboliki, a Aniucha jest w związku na fb… Tak więc przykro mi to stwierdzać, ale kierownictwo przekażę najbardziej krzywemu ryjowi ever. Do czwartku można zgłosić wotum nieufności dla przyszłego kierownika podając odpowiednie argumenty, albo lewe taśmy.
Tyle.
-
Bij uja na szczecin pajacu :p