Artur na fejsie w grupie Alfaholików niejaka Patrycja ma Spiderka do sprzedania tyle,że 88r.
Printable View
Artur na fejsie w grupie Alfaholików niejaka Patrycja ma Spiderka do sprzedania tyle,że 88r.
dzieki za cynk ;) ale ona jest w PL? ;) sprawdze jak bede w domu:)
jak tam festiwal predkosci? ;)
- - - Updated - - -
napisalem do niej.... czekam na odp...ale z tego co widze to PL....z PL nie bede sprowadzal autka...
Festiwal bardzo spoko :P
chodź Pablo mówił ze tamtym razem był lepszy- aczkolwiek mi się podobało i było sporo ciekawych furek których w życiu na oczy nie widziałem :)
Szkoda tylko ze tak mało nas było :P
Mam nadzieje ze i ja juz wtedy zawitam jakąś AR
mam pomysl na spota....aktywnego ;) tzn... wieczorne polowy w howth :) wynajecie lodzi na wieczorne polowy przy piwku :) co Wy na to? wynajecie lodzi kosztuje 200 euro :) jest w tym sprzet... mozna wyplynac na nocna popijawe...ekhm...lowy ;) i zgrilowac potem rybska ;)
Ja jestem za :P
200 euro to calosc kwoty ktora podzielilibysmy na ilosc osob :) max maja 10 stanowisk do lowienia :) mozna tez wziac wycieczke na caly dzien - 500 euro jezeli sie nie myle...ale to chyba zbyt duzo ;) czasu i pieniedzy....
w Howth jest bardzo ladnie wiec byloby ciekawie :) a i fajna atrakcja wyplynac w morze ;) tym bardziej ze trasa kutra bylaby tez turystyczna :)
- - - Updated - - -
kolega irlandczyk polecil mi tez super wycieczke w donegal:
http://www.bundoranstar.ie/
http://www.seafishingdonegal.com/fis...redonegal.html
ryby ktore zlowili byly ogromne.... musieli je skladowac w wielkich budlach na tyle auta)...a do tego jedzenie i picie bylo w cenie
nie wiem czy donegla nie bedzie lepsze ze wzgledu na ceny, atrakcje ( delfiny itp), posilki i lokalizacje. Wtedy wiekszosc z nas ( nie liczac galway) mamy podobny dystans do przebycia.
Wycieczka na caly dzien chyba bylaby najlepszym rozwiazaniem. Na lodziach miesci sie do 15 osob.
chetni niech pisza do mnie na pm to wtedy ustalimy termin i obliczymy calkowity koszt. Jezeli zabraknie nam kogos do kompletu to postaram sie zabrac jakiegos dodatkowego kolege ;)
super sprawa rowniez dla dzieci :)
Ja tam na rybach byłem raz w życiu i to na ssak :)