co z tego. Znajac zycie ucichniesz na te 3 dni ( jak zwykle :p ) W sobote jest swieto, moze w piatek kolo 16? po 17 nie ma juz sensu bo ciemno...
Printable View
co z tego. Znajac zycie ucichniesz na te 3 dni ( jak zwykle :p ) W sobote jest swieto, moze w piatek kolo 16? po 17 nie ma juz sensu bo ciemno...
Spot 3 osobowy to też nie należy do głośnych;)
Jak już to chyba najlepszy był by piątek ale czy ktoś jeszcze będzie chętny? bo jak na razie znowu tylko garstka ;)
moge wpasc ;p
Ja dalej walczę z autem także raczej się nie wyrobie. Godzina 16 pon-pt też odpada bo o tej kończę prace :)
to cos ty z tym autem robisz :D Mam wrazenie ze moje auta sa wyjatkami. Stara jezdzi od roku okolo bez awari żadnej , nowa po kupnie wymienione sprzeglo, jakies tam duperele o od czerwca tez bez awaryjnie (pomijajac radio ale nie uwazam tego za awarie mechaniczna a duperele :D ) a tutaj ciagle slysze to tamto itp... :D
P.s Mateusz ty dzisiaj jechalem reymonta i skreciles na obwodnice? Czy znow inny kierowca?:P WYjezdzalem od siebie w strone studnisk i widzialem twoje autko xd P.s- strasznie raza te twoje swiatla;d
Jechałem, widziałem Cię, akurat wyjeżdżałeś ;) Eee tam z aż tak z daleka Cię raziły? xDD
mnie nie ale jak spojrzalem to dostalem lekko po oczach xd heh ;p Ja mam zwykle poprostu Biale zarowki a nie jakies niebieskie czy zolte i jestem bardzo zadowolony. Zwykle h7-mki ;p bardzo ladnie i mocno swieca przy czym zerowe oslepienie :) zaraz trzeba wyruszac na wroclaw xd
Heh xd w sumie nie powinny razic bo sprawdzalem, ojciec u siebie też ma te same i nie dawały po lusterku tym bardziej w nocy, te też świecą na biało ale to bardziej zimna biel, jedynie co majaą niebieskiego to szkło xD
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
heh, ale wczoraj wypadek na a4 byl obok legnicy xd dobrze ze zdazylem dojechac do wrocka i jak wracalem to akurat stali xd